Välkommen till min blogg!

hej

Hey sweethearts!

Så var äntligen den nya bloggen här! Jag gillade att blogga på Hey Sugar Magazine och är tacksam för tiden hos dem.  men nu behövde jag en liten nystart på bloggfronten kände jag. Många av er som läser detta läste antagligen min förra blogg, någon kanske läste den jag hade dessförinnan, någon annan kanske känner igen mig från något, någon annan kanske känner igen mitt namn medan några såklart inte har en aning om vem jag kan tänkas vara. Såå jag tänkte att jag drar en snabb presentation av mig själv!

 

Mitt hela namn är Anna-Karin Candy Dollheart, jag lystrar till både Anna-Karin och Candy. Hälften av min bekantskapskrets kallar mig för det ena och andra hälften för det andra, förvirrande kan tyckas haha, mest förvirrande blir det dock när jag lägger till mitt artistnamn som är Kandi von Kane och det kommer in en alternativ stavning till Candy också, jaja leave them confused som någon vis människa sade^^.

 

Jag är 31 år och bor i Göteborg tillsammans med the love of my life, R, och mina två beloved skatt-katter Trulsa och Kattsson. Tack och lov bor jag hemskt nära min bästis Johannan som jag brukar hänga med jämt.

 

Jag är burlesqueartist och pinuppa. Jaaahapp vad innebär det? Kanske ni tänker nu, burlesqueartist innebär att jag dansar burlesque och uppträder med detta på både scener man tänker sig och scener man kanske inte hade en aning om att de ens fanns. Det kommer dyka upp mycket burlesque i denna bloggen men för en kort liten introduktion, med betoning på kroppens roll i det hela, kan jag rekommendera den HÄR intervjun med mig, i tidningen Blemma. Kolla gärna in under fliken Kandi von Kane under headern också!

Pinuppa innebär att jag är ehe hrrrm… modell. Tycker dock att ordet modell känns aningens utvattnat och missvisande, finns helt enkelt för många som kallar sig för just modell haha. Jag är representerad av agenturen Nocturnal Models och är alltså vad man skulle kalla för en alt model. Det kommer dyka upp en hel del pinup-relaterat i denna blogg också, var så säkra!

Jag är dessutom klubbarrangör och tillsammans med min vän Jenny driver jag  Göteborgs stolthet; burlesqueklubben Tip the Velvet.

 

Utöver dessa utåtriktade sysselsättningar så har jag också ett brinnande intresse för konsthistoria och litteraturhistoria, vilket jag också pluggar. Mitt mål med detta är att läsa på mig allt som finns för att sedan ha tillräckligt med underlag för att ägna mig åt forskning resten av livet. Jag har vissa särintressen inom dessa kulturella riktningar, de grundar sig oftast i sexualitet och genus och det är dessa ämnen jag så småningom kommer dra mig tillbaka och läsa-skriva, läsa-skriva om. Publicera nydanande rön och analyser ingen riktigt hade tänkt på innan! Jag har en väldigt romantisk bild om just det här med att dra mig tillbaka från jordens yta, bo i ett litet hus med endast horisonten som utsikt och varva forskandet med seglande.

 

Men än så länge är det långt kvar tills jag drar mig tillbaka! Jag håller just nu på att starta upp mitt företag, vilket ni givetvis också kommer få följa!

 

Framförallt har jag mycket åsikter om det mesta och jag aint afraid to tell! Jag är självfallet feminist, eller femme-inist som jag föredrar att kalla mig. Så när du läser min blogg bör du vara beredd på sötsaker uppblandade med politiska uppmaningar, en hårdför DIY-attityd och inget överdrivet klappande medhårs.

 

Jahapp nu blev det visst en ganska lång presentation här, skulle uppenbarligen inte vara bra på att sätta in en kortfattad kontaktannons om det skulle ha behövts haha… Eller vänta, låt mig försöka:

 

Arg och snygg brud som älskar att klä av sig på scen och drömmer om en framtid i böckerna vid horisonten söker dig, läsare, att följa mina äventyr och se vart de bär hän. Jag kommer göra mitt bästa för att roa och oroa dig och jag kan lova att vi kommer att ha a blast!

 

Gick ganska bra ändå! Försöker ännu mer kortfattat:

Showgirl äventyr läs.

Ja, funkar bra om man måste skicka den via te x röksignaler:)

I denna blogg kommer vulgäriteter blandas med obsceniteter, sötsaker och goda tips. Räkna som sagt också med inlägg av kickass femme-inist typen. Är du redo för att se burlesque och läsa om mina ärenden i ämnet, förföras av en bildmix bestående av taxvalpar, mjukporr, tecknade superhjältar, körsbärsblomster, kurviga pinuppor och mycket mer?

I sådana fall rekommenderar jag en fortsatt läsning!

Välkommen till min blogg, jag hoppas det här är början på en lång och fin vänskap <3

sign

6 thoughts on “Välkommen till min blogg!

  1. Åh vad fin den nya bloggen ser ut! Jag har följt dig länge nu och tycker verkligen att du är en fantastisk förebild. Ska bli kul att fortsätta läsa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>