Vintage foto

20130418-120744.jpg
Foto: Jonas Mattsson
Korsett: Viola Lahger
Halsband: Candied Poison

Oh kolla! Jonas var uppe tidigt imorse och framkallade gårdagens skapelse:). Plåtade ganska sent igår och Jonas här nu totalnördat ner sig och totalt övergett digitalt fotografi för att enkom ägna sig åt fancy vintage kameror i storbildsformat, eller säger man med storbildsformat? Ja jag vet inte men grymt snyggt blir det om man står stilla länge iaf;) Vi kommer ägna oss mer åt det här senare ikväll:). Här är vi igår i Tensta centrum förresten!

20130418-121218.jpg
Och JA, Jonas är singel om någon bra person känner sig intresserad och manad:)

Idag skulle jag egentligen plåtat med Josefine Jönsson men vi skulle vara utomhus och vädret motverkar detta å det grövsta! Så vi har skjutit på det tills imorgon. Jag passar på att åka hem till bästaste Jennyfer istället<3! Blir fint!
Senare har jag ett möte på Stureplan, fint skall det va^^

2 thoughts on “Vintage foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>