Dylans casa es mi casa

197445_65_b

Oh nu har vi bokat hotell för vår San Diego-vecka under LA-vistelsen:D Jag föll direkt för hotellet (på bilden) eftersom jag vid första anblick utbrast -Oh! Det ser ut som Dylans hus! Ja ni vet Dylan I Beverly Hills. Jag vet inte riktigt varför jag tyckte det för när jag nu googlade bilder på Dylans hus så gör det inte alls det haha. Jag tänker inte ens lägga upp bilder på hans hus utan föredrar att leva i villfarelsen att det ser ut precis som vårt hotell:) Utöver att se ut som Dylans hus och vara billigt så ligger hotellet även granne med en strippklubb samt IHOP! Med andra ord: vi kan äta goda pancakes till frukost varje daaaag!  Och avsluta varje dag med en cigarr (för de har nämligen ett digert utbud där har vi kollat upp) och en drink, på strippklubben. Faaaast det kommer vi nog inte göra.

197445_64_b

Se vad nära IHOP är :D

Vi har även tack vare Google Maps, vandrat runt lite i närområdet och där verkar finnas både roliga affärer, goda matställen och en och annan trevlig bar. Samt så är det nära till vattnet och det är lite av ett kraav då vi planerar mycket tid i sand och hav. Oh herrejävlar vad jag längtar dit… Våra första dagar i Los Angeles har vi också bokat hotell för, kommer bo väldigt finfint på Sunset Strip! Sedan har vi då några obokade dagar som vi får se vart vi spenderar hur:)

Jag funtar på att köpa en ny telefon innan dess så den kan hitta wi-fi då och då så jag kanske kan blogga och instagramma ett uns under dessa två veckor av loveliness. Så himla dyrt att köpa ny i-phone bara?! Typ 5000:-! Kan göra för mycket roligt för de pengarna.. Vill inte ha på avbetalning heller.. Men yeah, det är på funderingstadiet det:)

Skall snart promenixa till Johanna nu och ikväll skall jag gå på yoga, very much needed!

sign

8 thoughts on “Dylans casa es mi casa

 1. Bor du granne med en stripp klubb? Vilken? Du kanske kan fraga om du kan fa gora en guest appearance?
  Om du vill lasa om mina upplevelser pa Burning Man (absolutely FANTASTIC) sa bojade jag skriva om dom idag.
  San Diego ar fint….jag brukade bo i Long Beach. ENJOY!
  : )
  Kor till Vegas pa dina obokade dagar, det tar ca 4 timmar att kora fran LA, ni kan bo billigt pa Stratosphere tex.
  Eller kor till Malibu och fortsatt till Santa Barbara och kolla in Solvang.
  http://www.solvangusa.com
  Kolla pa craiglist.org for billiga o latt begagnde telefoner till salu, jag har en Samsung, gillar den battre an iPhone….
  kolla vad jag hittade at dig…..
  http://sandiego.craigslist.org/moa

  • Jaaa! Haha! Minns inte vad den hette:/ Hehe well ja vem vet;) Men tror jag tar det på en mer burleskig arena isådanafall.. Skall lätt kolla in det iaf!
   Men oooh började läsa också och det verkar ju förträffligt:)
   Taaack för dina tips! Ser så sjukt mycket fram emot resan!
   Tack för telefontips också<3! Skaffar nog dock en ny telefon så jag VET att den funkar bättre än den jag har nu;)

 2. Nar jag forst flyttade till USA sa brukade jag ata pa IHOP (International House Of Pancakes) jamt. Och ja dom har Swedish pancakes…..eller hade iallafall. Sen trottnade jag pa IHOP o borjade ata pa andra stallen.
  : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>