Hey nice ass!

575711_390399817684000_1569148543_n

Foto: Jonas Mattsson

Hola!

Hoppas allt står väl till denna lördagseftermiddag!

Själv sitter jag och skall preciiiiis svara på vännerförfrågningar på Facebook, då jag sällan kollar upp dem samlas de ofta på hög och jag glömmer av dem. Prioriterar inte helt enkelt. Vissa känns ju mer betydelsefulla än andra:P

Untitled-2

Heeeeheheh… Alltså jag får så mycket knäppa mail. Fattar inte vad det är för fel på folk.

Igår var det ju fredag vilket innebär att det ju kom upp ett nytt inlägg under vår fana Filmfredagkvartisex.se. Evelina har skrivit om en film som jag också sett och som är riktigt bra! Så go check it out:)

sign

3 thoughts on “Hey nice ass!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>