Spank me! Och tack:)

_MG_9437_MG_9456

Hihi så söta bilder på Jenny (Swedish Siren) och mig i Halmstad från förra hösten:) Touch-a touch-a touch me! Är så himla dödstrött och sitter helt still istället för att vara uppe på benen och repa på mitt nummer inför lördag.

Alltsååå… Igår blev jag så himla rörd och glad och kände mig liksom lite …viktig :) när jag fick de här fina kommentarerna direkt efter varandra!

Josefin says:

Jag har alltid haft kroppshat, oavsett vad jag har vägt. Det är inte förrän nyligen som det har börjat förändras. Nu försöker jag fokusera på att ta hand om mig, äta mat som jag mår bra av och träna för att förbättra min hälsa. När jag tittar i spegeln försöker jag fokusera på delar av mig jag är nöjd med och tänka att min kropp är fin som den är.

Ibland faller jag tillbaka och börjar hata, men då brukar jag tänka på det du skriver, (som jag äntligen har lyckats ta till mig) att jag har ett eget ansvar. Det är bara jag som kan förändra sättet jag betraktar min kropp på. Att vara ett offer löser inget, men att göra det man kan för att nå sina drömmar och vara snäll mot sig själv är bra i längden.

Tack för att du alltid betonar individens ansvar. Det brukade irritera mig förut när jag ville gömma mig bakom offer-rollen, men nu förstår jag vad du menar, och det har hjälpt mig att komma en bit på vägen.

Jag ville alltid att andra skulle säga att jag var vacker. Nu inser jag att den jag egentligen helst ville ha bekräftelse av är mig själv.

Har nog tänkt skriva den här grejen många gånger men inte riktigt kommit mig för. Men jag vill bara säga att jag tycker att du verkar vara en så himla bra person med så kloka tankar och du är faktiskt en av de snällaste främlingar jag någonsin träffat. Då tänkte jag att du verkade så genuint vänlig, öppensinnad och energisk! En riktig fighter! Världen vore bättre om det fanns fler som du och din blogg hjälper mig faktiskt på riktigt att rycka upp mig ibland! : )

 

Jamen alltså…

i love you heart HD wallpaper (15)

Ja, I love you I love you! Tack för att ni finns, tack för att ni läser, tack för att jag får äran att hjälpa till lite:)

sign

2 thoughts on “Spank me! Och tack:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>