Tip the Velvet rulez!

df1c0a44288a11e3b2f422000a9f1255_8

Heeeey honeybees!

Jag hoppas ni har en splendid söndag! Det har jag och om en vecka sitter jag på planet till Los Angeles, jippiiieeeee!!!! Här ovan är jag på Tip the Velvet igår, var en förträfflig kväll! Så mycket fina uppklädda gäster och jag var stage-high hela kvällen eftersom jag var så mycket på scen i och med mitt konferencier-uppdrag hehe. I tell you; det är lätt den bästa drogen! Det var kul att vara konferencier, det är en fördel att ha pratat inför och lett barngrupper i ett par år kände jag när dagisrösten kom på haha.. Och mitt nummer, oh mitt nummer! Älskade att äntligen framföra det! Försökte minimera rörelserna lite (eeh nu gjorde jag ju iofs ett par djupa drop it like its hot där..) när jag hade 20 cm klackarna på mig så hör och häpna; jag höll mig på benen!:P Skönt! Hade varit så tråkigt att ramla:)

Uppträdandena igår var verkligen i en klass för sig, vi hade ju alldeles alldeles underbara Vicky Butterfly hos oss från England, hennes nummer är så vackra att man blir tårögd! Mr Gunner hade premiär för sitt macholesque-nummer som var såå grymt, tårar igen, men av skratt denna gång:) Swedish Siren och C.I.A körde lite politisk aktivism och vart passar väl den än på en burlesquescen med en överkryssad Putin i bakgrunden?! Övriga nummer var också helt perfekta för aftonen och mixen av dem gjorde det hela glorious!

Här är jag och självaste Vicky Butterfly i logen!

793b103228f611e3bd6022000aa80383_8

Mina favviskillar Jojo och babybrotah var där!

b189696e289411e39d9c22000ab69be4_8

Sött!

Självaste bästaste Alice var också på plats! I form av världens sötaste lilla hjort/ren

0f725222289811e39b4022000a9f3c65_8

Sista timmen passade jag på att add up min stage-high med lite Fireball och några glas vin också! Med andra ord en slightly berusad men väldigt glad och ack så ansvarsfull klubbarrangör:)

Mer bilder kommer när vår eminenta fotograf är klar med dessa!

Idag lite småtrög i huvudet men glaaaad för att det var en så himla bra och fin kväll! ja och så är jag glad för att jag om en vecka sitter på planet till drömlandet:)!

sign

4 thoughts on “Tip the Velvet rulez!

  1. Ja, vill se outfiten! Vad körde du på för look-tema? Har du tagit ut piercingen helt nu, förresten?
    Kul att det blev en lyckad kväll!

    • Körde en stilistisk Askungen, himla tjusigt! Jag hoppas det kommer bilder :) Har tappat min ena kula (igen) så tar ur ringen när jag skall göra något där jag vill att det skall se bra ut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>