Sin the Rella!

13a9a4ca2ad811e39efd22000a1f9a07_8598935_10151586168136571_1866434161_n

SO very nude haha. Foton av Patrik Petroff!

Sin the Rella, med glas-skor och allt:) Längtar efter att ta henne till det där stoooooooooooooora landet!

Alltså… Jag vill åka nu. Hinner inte med allt jag måste måsteeeee göra innan vi drar och ja, då är jag dessutom SJUK också! Oh buhuuu… Nej nej nej det är inte SYND om mig, det är bara frustrerande att inte kunna klona sig. NU borde jag till exempel sova. Men det går inte just nu.

sign

One thought on “Sin the Rella!

  1. Hej!

    Jag har kanske en liten knäpp fråga. Men! Jag har bokat tid för tatuering av mina fötter. Jag har sedan innan tre tatueringar och upplever mig själv som ganska smärt tålig. Men när jag bokade tiden sa tatueraren att, tatuera fötterna är minsann det värsta man kan göra! han lade även till att “förmodligen kommer du bara palla att göra en fot och kommer förmodligen inte att boka en ny tid för den andra” Jag är ju sjukt envis och kommer nog inte att ge mig, men hans ord gjorde mig fan livrädd! så nu kommer jag panika i typ en månad fram tills det är dags!

    Vet ju att du har tatuerat dina fötter och du ser ju inte allt för lidande ut på bilderna :) Hur tyckte du att det var och gjorde du båda fötterna under en sittning? Har du några tips/knep för att det ska göra mindre ont?

    tack och puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>