San Diego darling!

20131009-225225.jpg
Helloooooo honeys!
Idag har vi tagit oss till San Diego i denna finfina bil! Jag har, som synes, haft lite Thelma & Louise-moments med miniflaskor (med Fireball) on ze road också:) Passade även på att röka med nedcabbat mennnn då smög sig en POLISBIL upp bakom oss och ropade i högtalarsystemet ut till mustangen framför att aska inne i bilen. Nervös fattade jag inte vad de menade och askade cigaretten mot en flaska utanför fönstret och gjorde tummen upp haha. Tydligen får man inte aska på vägen. Yes yes så kan det gå haha!

9 thoughts on “San Diego darling!

  1. va?! far man verkligen inte aska ut pa vagen? det gor jag nastan alltid om jag roker i bilen! har gjort det under hela den tiden jag bott har, haha! nu kanner jag mig som en kriminell utlanning.

    • Jag gör det inte på regelbunden basis, vissa tillfällen kräver helt enkelt bara en cigarett. Att susa fram nedcabbat på stora vägar i Amerikat är typiskt ett sådant tillfälle ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>