San Diego sweetie!

Hej sweetpeas!
Här sitter jag i hotellsängen och planerar lite för ännu en finfin dag i San Diego! Idag skall vi ta oss till Coronado-halvön är planen!
Igår tog vi oss till Ocean Beach och promenixade runt, verkar vara ett trevligt område! Very hippish! Jag shoppade minsann både en kjol och en topp! Nu är jag väldigt dålig modebloggare som skriver att jag har shoppat men inte visar bilder haha, tur att jag inte ÄR en modebloggare då:P

20131012-103243.jpg
Tog över vakten på Ocean Beach lite.. Ooh! Vi gick också till Dog Beach och spanade lite hund, gölllllit… Skall ta med mig hundgodis nästa gång då jag kan locka till mig hundarna. Hahaha nää så freak är jag inte riktigt. Än.
Senare på kvällen gick vi och på Red Lobster! Taaaaaaaastehh! Skall visa bilder vid ett senare tillfälle:)
Ja nämen ja, better get this day started!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>