Red Lobster!

Hoppsan hejsan idag är jag out of this world. Somnade vid 8 på morgonen (yes yes jag lade mig vanlig tid och låg alltså och vred på mig i tusen timmar) och tvingade mig upp vid 12 för att få nååågon form av ordning på dygnet. Har känt mig full/bakfull/påtänd/avtändning/extremt förvirrad sedan dess. Liksom lite som att jag inte har någon kontroll över kroppen. Och så saknar jag solen. Och palmerna. Och pool.

Men men! Ingen idé att sitta här och gräva ner sig! Tänkte ta och berätta om en delikat middag vi åt i San Diego istället! Jag har länge funderat över hur det funkar med Red Lobster, what the fuzz is about liksom.. Only one way to find out tänkte vi! Och stegade mot närmsta restaurang. Restaurangen var sjukt stor och väldigt tjusig. När vi ögnade lite i menyn fick vi känslan av att man kanske inte skulle bli så mätt, att det var god och dyr mat som helt enkelt inte mättade så mycket. Little did we know! Så vi beställde in en förrätt att dela på.

bild(137)

Det här är ostgratinerade champinjoner fyllda med hummer, krabba och annan seafood. Sjukt gott, sjukt mättande. Till det här fick vi också det här:

bild(138)

En Ceasar-sallad (man fick välja mellan ett par sallader men detta val kändes logiskt för mig då jag älskar Ceasar-sallad) samt vitlöks-scones! Sjukt gott, sjukt mättande.

Efter att ha dividerat över vad huvudrätten skulle bli tog jag till slut en kombo av snow crab-legs, Crab linguini Alfredo-pasta och Garlic shrimp scampi.

bild(139)

Detta var så löjligt gott att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Pastan kan ha varit den godaste pasta jag någonsin ätit och räkorna i het vitlöksolja? Alltså jag vet inte ens vart jag skall börja… Så gott! Jag har aldrig ätit snow crab så det var mest av nyfikenhet jag tog det men det var var gott också, smakade snarlikt vanlig krabba. Som synes på tallriken fick jag också mos till haha, samt någon form av smördipp.

bild(136)

Så himla nöjd tjej! Och nej, jag orkade inte äta upp allt, vilket tog emot för jag ville så gärna äta all den goda maten men det gick liksom inte;). All in all så blev det inte så dyrt, visst är det billigare med hamburgare daaaamn så gott det var! Rekommenderar verkligen Red Lobster om du är i Amerikat och osäker på vad du skall äta och vill bli mätt på god mat.

Ps! Min nya foto app heter Line Camera och är gryyyyyym!

sign

3 thoughts on “Red Lobster!

  1. När jag var i LA, så åt vi bara återvunnen pappkartong för så lite åverkan på miljön som möjligt. Det är med bestörtning jag ser hur du, just DU!, din lilla girigbuk frossar i ett överflöd.
    Krabbor som dött i onödan, istället kunde de ha fortsatt livets promenad på en strand…men nej.
    Vart hamnar de nu? Soptunnan? I munnen på en kriminell, smutsig uteliggare?
    Jag lämnar nu din blogg och gråter en stund inombords.

  2. Pingback: Topp 5 matställen i Kalifornien! | I want Candy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>