Shaved pussy och bajsdonation, sådant som roar mig..

00061858

Alltså jag gillar ju autocorrect-fel något helt brutalt mycket. Det är typ på topp tio över vad jag tycker är roligast i världen. När jag läste den här ovan på spårvagnen igår höll jag praktiskt taget på att avlida av skratt, gud så rolig den är! Hahaha! I love it!

Nej oh nu kom jag att tänka på för någon månad sedan när jag var ute och åkte och fick syn på denna löpsedel och var tvungen att ta en bild på den och skämtsamt skicka till R och fråga varför han inte sagt något.

bild(146)

När jag kom närmre för att ta bilden såg jag att det stod att han räddats av en bajsdonation. Bara så. Ingen förklaring, bara en liten notis. Räddades av bajsdonation. I was so dying. Jag KAN inte hålla mig för skratt när något är för kul. Blir så jobbigt när man är själv bara. Lyckades hålla mig ganska bra inne i affären men när jag satt och väntade på bussen bröt det bara loss, trots att det var människor inne i vänthytten som tittade rätt awkward på mig. Lyckades behärska mig lite men på bussen bara bubblade det ut igen, något helt brutalt. Varför skriver man sådana konstiga saker? Fatta vad han jämt kommer få höra det! Så fort han har ont: -Skall jag donera lite bajs till dig så kanske det blir bättre? -Du Richard jag skall på toaletten nu, skall jag ta med lite till dig? -Men du, är du ledsen? Vill du ha lite bajs? Jag är glad att det inte är någon jag känner, jag hade aldrig kunnat sluta skämta om det.

sign

10 thoughts on “Shaved pussy och bajsdonation, sådant som roar mig..

  1. Detta hände mig för några nätter sedan, läste auto corrects i sängen och mannen sov gott bredvid – inte så smart, jag fnissade så mycket att sängen skakade (försökte skylla på en hostattack när mannen vaknade) fick sedan gå in på toa och skratta högt istället :D

    • Hahahah men hur kan de vara så roliga? Jag försöker analysera fram vad det är som gör de så fantastiskt roliga men vet inte riktigt:) Bara så sjukt kul :D

  2. Hahahaha! Oh God på löpsedeln! Haha, och själva grejen med dramatisk bild och allt.
    Typ istället för blodgivare: bajsdonator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>