Candy och Retrolover julutmaning nr 1!

Men oh! Nu är det dags för, dada-da-daaaaaa!

candyretrolover1

Den första delen i min och Retrolover‘s julutmaning!

Vad är det då för utmaning? Jo! Den lyder såhär:

De allra flesta brukar pynta lite till jul, vare sig det är en enkel julstjärna eller tomtar och glitter i varje hörn. Har du börjat julpynta? Ta en bild på ditt favoritjulpynt hemma hos dig själv! Om du inte har något framme så ta en bild på julpynt som du gillar hemma hos någon annan eller på stan.

Jag har själv inte börjat julpynta de luxe, har liksom inte haft tid.. Men när jag kom hem från jobbet sent i söndagskväll hade bästaste R ställt fram adventsprylar (och satt på julmusik, köpt pepparkakor, grönmögelost och glögg samt tänt massa ljus. Han är bäst). Så liiiite har vi framme iaf:) More to come!

Det har väl kanske inte undgått någon att jag likt en skata älskar all things glitter. Det i kombination med att få en liten julsak att se övriga saker, som man jämt har framme, att se lite juliga ut är basen bland mina favoritjulpynt. Så behold! Här har vi en glittermistel från Los Angeles, den hänger såklart i en dörrkarm och lyckas med att få både mexikansk konst och blomljusslinga att se juliga ut:)

bild(165)

Jag är också väldigt förälskad i den grönglittriga adventsljusstaken jag köpte på Rusta förra året! Den finns i år med, och även i rosa!

bild(164)

Väldigt smidigt får den även de vanliga små djuren (som typ kräver tomteluvor, skall fixa det) och ljusen att se juliga ut. Bra j0bbat där adventsljusstaken!

På stan finns det en hel del fint med, NK har ju en tendens att få till riktigt söta skyltningar, särskilt då när djur är inblandade… Jag lyckades inte ta en ordentlig bild men detta är iallafall en av mina favoriter, en duva som målar domherrar med glitter! De står liksom där på ett litet led och flyger iväg när de är glittrade, so cute!

bild(167)

Så hur gör du då för att vara med i vår julutmaning?

Lägg upp en bild i er blogg (och länka till min och Retrolover’s blogg, viktigt) och skriv sedan länken till ert blogginlägg i kommentarsfältet till våra bloggar. Ni kan också Instagramma med hashtaggen #julutmaning.

Länkar till våra bloggar:

 

http://www.iwantcandy.se

 

http://www.retrolover.blogg.se

 

Ert “svar” i utmaningen behöver givetvis inte komma idag och ni BEHÖVER inte använda er av bilden högst upp i detta inlägg (även om ni gärna FÅR göra det) men så länge ni följer reglerna för att vara med så är ni med i tävlingen om en goodiebag som får både mig och Johanna (Retrolover) att bli gröna av avund:)

Jag ser verkligen fram emot att se era bilder!

sign

11 thoughts on “Candy och Retrolover julutmaning nr 1!

  1. Pingback: Vinnare i Candied Poison-tävlingen! | I want Candy

  2. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to find someone with some unique thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is something that is wanted on the web, someone with a bit of originality. helpful job for bringing something new to the internet!
    wastingawayformia https://wastingawayformia.tumblr.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>