En dag kvar på tävlingen!

bild(168)

Nu är det bara eeeen dag kvar på tävlingen där du kan vinna de ack så fina örhängena från Candied Poison‘s Wonderland-kollektion! KLICKA HÄÄR för att komma till tävlingen:) Imorgon drar jag en vinnare och chansen är rätt stor att det är DU men för att det skall bli så, måste du ju vara med och tävla:) Som synes har jag en liten variant i av dem så beat me och skaffa större;)

tävling

Oh förresten, som ett litet led i Projekt: Hälsa så kan jag ju säga att jag fick tillbaka mitt cellprovtest-resultat för ett par dagar sedan och det visade på normalt. SÅ himla skönt! Det blir ju en nojja det där.. När man testat för något. Enda gången jag varit totalt lugninför ett resultat var när jag som väldigt ung följde med en kompis till ungdomsmottagningen då hon misstänkte att hon hade klamydia, jag gjorde ett test med för friendships skull liksom och visade sig VARA den som hade klamydia. Haha.. Hon var dock frisk. Vilket ju jag blev snabbt också, klamydia är ju lättbotat.

Iallafall så har jag haft små cellförändringar tidigare och flera vänner har också visat på sådana resultat så eeeeextra skönt att det var normalt nu:D OCHjag skippar Gardasil-vaccinet… Hade missuppfattat det hela. Eller alltså man kan fortfarande göra det till man är 45 eller vad det var men det skyddar liksom inte inifrån och planerar man inte att ligga med någon mer än den man gör det med nu så verkar det rätt lönlöst.

Ps! När behöver man ha lagt upp bilderna och länkat och allt det där för att vara med i julutmaningen? Kanske någon tänker, och då kan jag informera om att det kan man göra ända till julafton! Så ingen direkt tidspress där inte:) Kom ihåg att länka till oss bara, så vi vet att ni är med!

sign

4 thoughts on “En dag kvar på tävlingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>