Topp 5 matställen i Kalifornien!

Okej, det känns som en lagom pretentiös bloggtitel för en gourmet som jag! Hahahah! Nej okej jag tar ner det litegrann…

Topp 5 matsaker jag åt i Kalifornien nu senast!

5.IMG_0655

En dag i början av vår Kalifornienvistelse ville R äta hamburgare på ett ställe där de märkligt nog bara serverade kött jag inte åt. Det gjorde inte mig något efter jag ändå var sugen på pizza. Vi tog första bästa randomställe där vi bodde och köpte två pizzaslice som jag åt i bilen på väg mot Venice Beach. Totalt kostade de $3 stycket har jag för mig och de inhandlades på Raffallo’s Pizza. En med champinjoner och en med jalapeño. Och så bara DAAAAAMN var det så sjukt jävla gott! Kan ha varit jag som var extremsugen på pizza, kan ha varit pizzabottnen, kan ha varit vad som helst men hysteriskt gott var det iallafall!

 

4.IMG_1040

För att fortsätta i snabbmatslandet så hade de på Wendy’s (också nära vårt hotell) en burgare som hette Spicy Chicken Sandwich. Jag är ju en sucker för välfriterad kyckling samt en viss hetta på maten och denna burgaren kombinerade dessa tu ting på ett heeeelt amazingly sätt!

 

3. IMG_0975

För att fortsätta på friterad kyckling-temat… KFC! Kentucky älskade Fried Chicken. Som jag hade saknat dig! Som jag trodde att vår kärlek dött! Så bara möter du upp mig i Los Angeles och är finger fuckin lickin good again! Perfekt konsistens! Min älskade deep fried fritering.. Den där lite sötstarka smaken.. Jag älskar älskar!

2.IMG_0749

Red Lobster har ju till och med fått ett eget inlägg som ni kan läsa HÄR. Men chocken kvarstår ännu, det var så himla gott! Så mycket och så god mat! Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, men det var liksom inte det :) Alltså det vattnas verkligen i min mun bara av att titta på räkorna som ligger där i sin vitlöksolja…

1.IMG_0898

Och på första plats, givetvis, Lucha Libre Taco Shop i San Diego. Jag trodde nu att Lucha Libre hade fått ett eget blogginlägg också men kom sedan på att det är ett jag börjat skriva på men så har nätet försvunnit eller något så det har liksom inte kommit upp. Tro mig! Det kommer det göra! Lucha Libre taco shop är mitt favoritmatsälle i hela världen.. Alltså det var så gott… Så himla himla gott… Massor med oliksa salsor, peeeerfekt shrimptaco och goda chips dessutom. Och inredningen! Oh my oh my! På bilden äter jag  Undefeated Seafood Burrito och det är så gott att jag praktiskt taget svimmar när jag tänker på det. San Diego var ett jättefint ställe men jag skulle kunna flytta dit ENKOM på grund av detta matställe!

Bubblare på denna lista är mexikansk mat i Mexiko, jalapeño Philadelfiaost, färska jordgubbar och mycket mycket mer…

sign

6 thoughts on “Topp 5 matställen i Kalifornien!

  1. I approve of this entry, haha. tank att det finns fortfarande sa manga matstallen att besoka nar ni befinner ar har nasta gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>