Julutmaning 2: Julgodis

candyretrolover2

Då var det dags för julutmaning två och denna gång blir det en smakfull utmaning för flera sinnen! Nämligen:

Mumsfillibabba! Julens godbitar får många att längta till december året runt. Vilka är dina julfavoriter? Luciakatter, pepparkakor, rocky roads, tryfflar…? Om du bakat får du gärna visa upp det, annars kan du ta en bild på ditt favoritjulgodis!

Jag har några klart lysande favoriter när det kommer till julgodis… De flesta är gula:) Men nu är det lördag och jag kom hem vid 6 imorse. Efter att ha jobbat kväll på jobbet (förkyld) gav jag mig direkt av till Nefertiti där jag uppträdde och DJ’ade och yeah det blev sent. Vilket resulterade i att det absolut bästa julgodiset jag kan komma på idag är helt enkelt pizza!

bild(172)

Som synes kompenserade jag mitt sunkiga julgodis med extra juliga bilder. Detta för att jag inte skall känna mig heeeelt underlägsen Retrolover som lagt upp värsta fina receptet på något som verkar hysteriskt gott! ja och så kan jag flika in att jag KOMMER lägga upp mer bilder på julgodis.. Eventuellt varje dag fram till julafton haha.

Såhär är ni med:

Lägg upp en bild i er blogg (kom ihåg att länka till min och Retrolovers blogg i inlägget, viktigt) och skriv sedan länken till blogginlägget i kommentarsfältet. Ni kan också Instagramma med hashtaggen #julutmaning. Ni har fram till julafton på er.
En sak när det gäller Instagram: Ifall ni har Instagram så kommer vi enbart att skriva ut ert namn där när vi sammanställer alla bidrag. Så om ni har blogg, passa på att lägg upp även där så får ni en länkning dit där bilden ligger.
Ps! Goodiebagen som alla som är med i julutmaningen är med och tävlar om kan jag sneakpeaka lite om att den innehåller fantastiska prylar från till exempel Kitsch.se, El Bastardo och Candied Posion! You dont want to miss it!
sign

9 thoughts on “Julutmaning 2: Julgodis

  1. Hejsan.
    Måste fråga dig… Läste din förra blogg och där la du ut något recept på någon kolagodis runt jultid… Om jag minns rätt så var det vaniljsmak men kan minnas fel.
    Tänkte eftersom jag inte hittar det igen och flera i min familj vill ha det igen… Skulle jag kunna få receptet? =)

    Tack, ha det bra! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>