Julutmaning 3: Glögg

candyretrolover3

 

Glögg är en dryck de flesta dricker varm med russin och mandlar, hur dricker du din? Vad har du för dryckeskärl och har du något tips på en bra glöggdrink? Lägg upp en bild på glögg!

bild(173)

Jag älskar glögg. Och jag dricker den hemskt gärna varm ur en tikimugg i sällskap av porslinstaxar och lite Wolverine. Mandlarna och russinen vill jag vispa runt och fånga upp med drinkpinnar i form av gitarrer. Smakar bäst så tycker jag;)

Jag har alltid gillat glögg. Det har varit en dryck som jag genom åren tagit med på hemmafester och förfester och omsorgsfullt värmt på medan andra klunkat öl, visserligen har jag kanske slutat värma på glöggen en bit in i flaskan och druckit resterande kall.

Nästan varje jul sitter jag och funderar över drinkrecept som innehåller glögg, hittills har jag inte kommit på något som inte är en nödlösning, så jag ser VERKLIGEN fram emot att se om ni har några bra tips!

Förresten så finns det en ekologisk glögg på Systembolaget! Den här —> 762373

Såhär är ni med i julutmaningen:
Lägg upp en bild i er blogg (kom ihåg att länka till min och Retrolover’s blogg i inlägget, viktigt) och skriv sedan länken till blogginlägget i kommentarsfältet. Ni kan också Instagramma med hashtaggen #julutmaning. Ni har fram till julafton på er.
En sak när det gäller Instagram: Ifall ni har Instagram så kommer vi enbart att skriva ut ert namn där när vi sammanställer alla bidrag. Så om ni har blogg, passa på att lägg upp även där så får ni en länkning dit där bilden ligger.
Ert “svar” i utmaningen behöver givetvis inte komma idag och ni BEHÖVER inte använda er av bilden högst upp i detta inlägg (även om ni gärna FÅR göra det) men så länge ni följer reglerna för att vara med så är ni med i tävlingen om en goodiebag som får både mig och Johanna (Retrolover) att bli gröna av avund:)

7 thoughts on “Julutmaning 3: Glögg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>