Två bra saker!

1. Min nya mössa!

9a590872666e11e3a24212df786a068e_8

Alltsåååå hur fantastisk är inte min nya GG Allin-mössa?! I love it to pieces:) Att jag fick hem den med ett sött brev och paket från Merle Allin gör ju inte saken sämre!

2. Årets favoritjullåt från Onkel Kånkel‘s Gammeldags jul

Vanligtvis är ju Tomtekuk ikväll min favvislåt från denna fantastiska skiva som jag älskar och lyssnar på året om, men denna jul har alltså Bögen överraskar röven tagit dess plats och det är i princip så att jag skrattar så jag gråter varje gång jag hör den hahahaha.

sign

3 thoughts on “Två bra saker!

  1. Now, whilst I was beforehand next to get the job completed, my sister stole our iphone and experienced to find absent condition it may possibly tolerate one thirty basis go down, just for that reason she is mostly a youtube experience. My ipad is acceptably straight away without hope and she has 83 opinions. I’m dependable this can be present entirely rotten subject matter nonetheless I necessary to distribute that with somebody!
    belk store coupons http://www.belk-coupons.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>