Julutmaning 5: Julig outfit + AVSLÖJANDE!

candyretrolover5

Nu är det redan dags för den näst sista julutmaningen med Retrolover och Candy! Det går fort, fort, fort det här..! Vad är då uppdraget denna gång? Jo!:

Julens look innebär ju inte bara pepparkaksdräkt, lucianattlinne eller röd tomteluva. Hur klär du dig till jul? Har du någon outfit som du trivs extra bra i just nu eller som framkallar en jul-ig feeling?

Ja det har jag!

bild(185)

På jul kommer jag ha min nya ultimata babydollklänning i vinröd sammet och krämvit spets! Den är så söt så söt så söööööt… Jag kommer kombinera den med julröda läppar samt flätor

En annan väldigt julig outfit är ju den jag har här på ett av de förstklassiga julkorten från El Bastardo!

jul2 copy

Topp och kjol (<— länkar) från El Bastardo givetviiiis.

Hahaha oh det finns så fantastiska varianter av detta julkort, där jag visar alldeles för mycket av vad som kan anses lämpligt. Men men, bara för att det inte trycktes så hindrade det givetvis inte oss från att gå över lämplighetsgränsen! De andra kommer dyka upp här innan jul;)

Men nu över till er! Vad skall du ha på dig på julafton? Eller vad har du på dig för att komma i julstämning nu innan jul?

Som sagt så är detta den näst sista julutmaningen… Vi tänkte ta och avslöja lite av vad som finns i vår omtalade goodiebag! Är du den som imponerar lite extra på oss kommer du belönas med bland annat något från El Bastardo och något Candied Poison och något från Sivletto, något från Dots & Bows / Deathly cute samt…

denna alldeles förtjusande analoga Diana-kamera från Kitsch.se!

bild(186)

Du kan alltså vara som Instagram IRL:D!! Herregud vad vi är glada och stolta över att kunna erbjuda en sådan här grym vinst! Kör på i julutmaningen alltså! Inget att förlora men allt att vinna:)

Såhär är ni med i Julutmaningen:

Lägg upp en bild i er blogg (kom ihåg att länka till min och Retrolovers blogg i inlägget, viktigt) och skriv sedan länken till blogginlägget i kommentarsfältet. Ni kan också Instagramma med hashtaggen #julutmaning. Ni har fram till julafton på er.
En sak när det gäller Instagram: Ifall ni har Instagram så kommer vi enbart att skriva ut ert namn där när vi sammanställer alla bidrag. Så om ni har blogg, passa på att lägg upp även där så får ni en länkning dit där bilden ligger!
sign

13 thoughts on “Julutmaning 5: Julig outfit + AVSLÖJANDE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>