Bye bye Glossybox…

bild(197)

Min sista Glossybox var alldeles förtsjusande… Dess fina tyllpapper var dekorerat med polkagrisar och pappersfluffet som allt ligger i var grönt istället för svart såhär i juletid..

Innehållet var ett nagellack i min favoritfärg på nagellack; mörkaste röd, nära svart. Ett par söta lösögonfransar med mitt favoritlösögonfranslim, ett läppglans från Burt’s bees som visserligen inte luktar så gott men ändå är i en jättesöt nyans och ja av ett bra märke som är ekologiskt and all… Samt någon form av ögon och runt-läpparna kräm och en mascara var också i denna fina box! Det HAR tidigare varit boxar jag varit mindre nöjd med men denna boxen var jag jättenöjd med. Därför får jag nästan lite dåligt samvete av mitt beslut att säga upp prenumerationen. Jag gillar Glossybox-principen hur mycket som helst; sjukt smarta tjejer som kom på konceptet, det är som att FÅ en present varje månad trots att man själv betalar den;), förpackningen är fantastisk och ofta är det bra produkter… Så tack för en fin tid Glossybox! I will cherish you in my memory.

Men eftersom jag numera ägnar mig åt ekologisk hudvård i så stor utsträckning som möjligt så är det bara en onödig utgift, påfrestning på miljö och djur, att fortsätta som Glossybox-prenumerant. Det finns för mycket som jag inte kan använda och att då ändå betala för de produkterna som jag inte tycker tillverkats på ett bra sätt och som använder sig av ingredienser jag inte vill ha på min hud och som testats på väldigt oskyldiga djur känns direkt kontraproduktivt.

Så bye bye Glossybox!

Känns sjukt bra att använda sig av ekologisk hudvård :D Nu använder jag visserligen Dermalogica ännu men skall försöka kolla på alternativ även på det.. Har en jättebra ekologisk foundation som jag skall skriva mer om i ett inlägg om några dagar.. Att veta att man inte täpper till huden med massa gifter är ett väldigt rekommenderat high I tell ya;)

sign

8 thoughts on “Bye bye Glossybox…

 1. Alltså, snälla Candy SKRIV ett inlägg om ekologiska hudvårdsprodukter!!
  Min hu är katastrofal samt jag har helt plötsligt (ehe) börjat inse att jag inte är ung längre och att huden åldras. Men är helt villrådig..
  Puss!

  • Oh I will I will! Eller alltså… Nu använder jag ju Dermalogica i ansiktet och DET är ju inte ekologiskt… Men bra. Jag skall dock försöka gå över till ekologisk hudvård i ansiktet också och skall berätta mer då! Men prova att ha ekologisk mandelolja i ansiktet på natten, mkt bra har jag hört:) Jag kommer skriva om en ekologisk foundation väääldig snart, så liiiite hurdvård iaf!
   Puss!

 2. Alltså. Va inte den där ögoncremen lite märklig? Under ögonen och på läppar,men absolut inte på ögonlocken? Hur går det ihop?

  • Hahhahahaa jag reagerade också på det! Känner mig väldigt lockad av att prova den på ögonlocken för att se vad som händer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>