Julutmaning: Sammanställning del 2!

Hej honeyz!
Nu finns del 2 av sammanställningen av julutmaningen uppe på Retrolover‘s blogg! Där återfinns till exempel juloutfits och tips på julklappar för en hållbar utveckling… saaaaamt!:
Julutmaning 6: Juldjur
Det sötaste som finns: katter eller hundar i juldräkter. Så därför måste de bilderna helt enkelt upp här också:)
DÖÖÖÖÖR SÖTDÖDEN!

…och de som inte har husdjur fick vara lite mer kreativa:

Haha!
Ett stort tack till alla som har varit med, både via bloggen och Instagram! Här kommer den stora deltagarlistan:
Bloggare:
Instagrammare: 
@eembla
@cherrysander
@frokenloppan
@hoolanicko
@klokabarn
@misssailor
@sabinamodee
@sandraskywalker
@wolfmom70
Det har varit såååå himla kul att se alla era grymma bilder! Vi hoppas att ni också har haft julkul med oss:) Det var inte helt lätt att utse en vinnare, ni var ju så många som imponerade på oss! Men en vinnaren är utsedd och vem det ääär? Jamen det avslöjas ju JÄTTESNART nu! Så återkom snarast för det stora avslöjandet:)
Och jag måste också säga att det har varit fantastiskt roligt att ha denna julutmaning tillsammans med Johanna / Retrolover! Hon har verkligen satt en bra standard för denna julutmaning! Bara en sådan sak som att hon bakade mozartkulor och la upp värsta fina bilderna på det när jag själv lade upp en bild på …pizza (köppizza dessutom..) som mitt favoritjulgodis.. Kan också avslöja att jag inspirerad av detta faktiskt gjorde mozartkulor senare under december och de blev jättegoda;)
Ja kort sagt, Johanna är ju helt grym, imponerande, rolig och inspirerande så följ hennes blogg om du inte redan gör det, för att få en liten dos fantastiskhet på regelbunden basis:) <3
sign
Ps. Om någon mot förmodan skulle vara bortglömd i länklistan – kommentera så läggs du till!

2 thoughts on “Julutmaning: Sammanställning del 2!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>