Bra helg!

Oj en så rolig och hectic helg det har varit! Hence, Instagrambilder to follow haha… Tur att jag är ledig idag så jag kan vila ut! Nu slog det mig igen: Hur gör andra? Jag fattar inte hur andra gör livet. Nu brukar jag ju inte gå ut hela helgen men det verkar som att många gör det, gör man då såhär: Jobbar måndag-fredag och så ut fredag-lördag och sedan jobbochsöndagsångest på söndagen, ja och sedan gör man om samma sak igen och igen? När vilar man då? Eller gör man det efter arbetsdagen är slut? Det där är ju också en sådan sak som jag tänker på; hur alla hinner allt. För jag känner ju typ alltid att jag inte hinner städa, tvätta, laga mat och allt sådant där som jag eh, prioriterar väldigt högt;) Funderar till och med på att anställa någon som gör det ibland. Men de flesta andra kanske prioriterar bort sådant som jag prioriterar så de hinner sådant ändå? Alla andra kanske inte har tusen projekt hela tiden? Men är det inte väldigt o-kul i sådana fall, att bara ha 9-5-jobb och så leva lite på helgen bara? Ja jag vet inte, jag vet inte hur det funkar. Har alltid levt på sniskan av hur andra gör. Och jag säger inte att mitt sätt är bättre, det är det ju inte, även om jag har kul är jag ofta precisöverytan-stressad. Jag bara funderar. Och inser att jag nog aldrig kommer följa någon mall. Kanske för sent att börja nu när man är 33 år ändå haha. Come on då barn och hus längtan, hit me with your best shot;)

Nä, för att återgå till helgen. Jag hade då en plåtning med en fotograf som kom hit från Oslo. Såhär stylish såg jag ut

10584747_955918571100308_1360603537_n

Alice kom dit och agerade skräckinjagande bodyguard, inte för att det behövdes men ja, alltid bra! Sedan gick vi till tikiklubben Klub Kono på Kontiki och hade en jätterolig kväll:D Kan verkligen rekommendera den klubben! Alice fick äran att gå upp på scen och spela bongotrummor, bara en sådan sak!

10601786_529850680449790_1596762779_n

Vi drack massa delikata tikidrinkar och startade även ett tikiband som synes!

10593403_630426880405578_464451080_n

Egentligen dricker jag bara vår Scorpion bowl med båda sugrören men det ser precis ut som att jag spelar flöjt hahahahaha, har skrattat ihjäl mig åt den bilden så många gånger nu! Även skrattat ihjäl mig åt att Alice på vagnen till Järntorget när Klubb Kono stängt, utgav sig för att ha en streetfashionblogg och frågade Way out west-besökare om hon fick ta bild på deras sköna stil och lägga upp i sin streetfashionblogg… HHAHAHAHAHAHAHAHAH dör igen!!

4 thoughts on “Bra helg!

  1. vi brukar kora med vila lite mitt i veckan, ga ut lite mitt i veckan, vila lite pa helgerna, ga ut lite pa helgerna ;D lite av allt. brukar inte heller prioritera stadning och sant, vilket ar anledningen till att nu nar min basta van kommer och halsar pa sa ar jag tvungen att storstada istallet. oh well :D snygg klanning forresten, den dar roda! very classy :D

  2. Orkar väldigt sällan gå ut numera, blir högst en gång varannan helg…så hinner man med “vuxna” grejer som storhandla, sopsortera, träffa släkten osv. Det är väldigt kul när man väl tar en utekväll men bakisångesten blir värre för varje år. Oftast mer värt med andra nöjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>