My new lunchbitch!

bild(48)

Har varit hos Alice och fyllt på med lite till hår, man kan aldrig få för mycket:P Alice skall dessutom resa bort ett par veckor :’(, så passade på att fylla upp lite, ett fylligt hår kan motverka saknaden. Hahah nej, såklart det inte kan, men skönt med mycket hår iallafall:) Make it while you fake it (så himla mycket bättre än fake it til you make it hahah)^^. Vill du också förlänga ditt hår på ett extremt lyckat vis så är det HIT du skall vända dig, lätt bäst! <3

Idag har jag också spenderat min lediga dag på Ikea med R, utöver att go loco på all god tårta de har där, köpte jag en mycket lyckad lunchlåda! Kolla söt!

bild(47)

Man lyfter på hundens öron för att öppna lådan och lägger in maten i dens mun, iiiih gulliiii!  Jag tänker att det är en tax. Såklart. Imorgon är jag också ledig, då skall jag skaffa nya naglar, det här med make it while you fake it assååååå :P Skall nog köra ljust glitter ifall någon funderade över detta…

Yeah yeah nu är det popcorndags:D

Puss

6 thoughts on “My new lunchbitch!

  1. Alltså sötaste jäkla lådan jag sett ever!!!! Jag åt ändå lunch ur min buzz lightyear-låda idag. Buzz kan ju gå och dra nåt gammalt över sig.

  2. Die DDR hat sich selber befreit, es waren die Menschen und der friedvolle Widerstand mit Kerzen! Russland hat sich nicht dagegen gestellt und Kohl hat seine Verbindungen zu Gorbatschow genutzt und wurde als Held gefeiert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>