Vetegräs smakar?

10597292_908504615830422_1432230224_n

Jag funderar över en sak… Varje morgon dricker jag numera en sked vetegräspulver utblandad i äpplejuice. Detta SMAKAR som något, det har en ytterst bekant smak, men jag KAN inte komma på VAD?! Så himla frustrerande! När jag googlar “vad smakar vetegräs” så står det bara äckligt eller gräsmatta. Dessa är inte smakerna jag söker efter. Vet ni vad det smakar som? I go loco!

2 thoughts on “Vetegräs smakar?

    • Men haha usch! Var helt nervös när jag skulle dricka det efter att ha läst din kommentar! Kunde tack och lov andas ut och inse att nej, det är någon annan smak jag letar efter:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>