Sweet sweet plugs!

Untitled-1

1, 2, 3, 4, 5, 6

Ja alltså herregud vad avancerat av mig att sitta och göra LÄNKAR till alla örhängen här ovan! Har suttit och hållit andan här i min förkylning hur länge som helst nu för att få det rätt. Iallafall… Det jag vill ha sagt är.. Vad himla mycket fina örhängen det finns för töjda öron! Det slog mig igår att jag mystiskt nog typ ALLTID har samma örhängen i? Haha WTF? Why? Jag byter ju andra smycken dagligen och finner det rätt konstigt när folk har ett halsband / ett armband / ringar, som de jämt har på sig, även när de duschar, badar och sover. Så bara kör jag själv exakt samma sak utan att tänka på det^^ Hur gör ni andra som har töjningar, byter ni som med andra smycken eller kör ni också samma hela tiden? Finns ju hur mycket helst som är vansinnigt fint! De här ovan till exempel, sjukt fina! Vill ha alla. Jag har en favvis som jag har kört i flera år nu och det är den här:

mina De har jag JÄMT på mig om jag skall vara lite extra snygg. Anledningen till att jag inte har dem forever and alltid är att jag oftast har de här:

mina2Som är i trä med lite halvädelsten i sig medan snyggörhängena är i stål. De som har töjda öron eller umgås med någon som har vet varför jag helst har trä; STANKEN! En stank som bara de som utsatt för den kan förstå.. Lukten av död, ruttet och mögel.. Från ens eget HUVUD, bleh! Alldeles för nära näsan haha. Så provocerande att örat fortfarande producerar sådant, hur länge man än haft töjningen… Man kan  dock undvika denna fruktansvärda lukt genom att ha pluggar och tunnlar av trä eller horn, kanske även sten, är osäker på den.. Men vill ha pluggar i sten så hoppas på det också haha. Stål och plastpluggar provocerar fram lukten och kräver omsorgsfull och frekvent tvättning av öronen. Orkar inte sånt. Så därför har jag bara mina supersnygga tunnlar då och då:P

Alltså det här; Jag har tänkt att jag föredrar tunnlar framför pluggar för man kan variera tunnlar mer genom att hänga andra örhängen genom eller under dem mennnnnnn man kan ju också variera genom att byta plugg! Haha varför slår sådana tankar en helt plötsligt sådär, efter några år? Får mig att känna mig ungefär lika smart som den här konversationen när Helena skulle boka flygbiljetter till London för oss på vår lilla businesstrip:

10598629_865561826800986_903033987_n

Nej nu skall jag dricka en kopp kaffe och sedan skall jag försöka göra mig någorlunda respektabel så jag kan ta mig en snabb sväng till mitt andra hem; biblioteket. (Snygg räddning där va? SEEE jag är visst intellektuell och intelligent HAHAHAHA!)

8 thoughts on “Sweet sweet plugs!

 1. Jag har alltid samma tunnlar av ren bekvämlighet antar jag. De luktar inte så mycket och är de jag fick då jag töjde. Har billigare stuff men de luktar satan, speciellt om de har som “kanter”. (Det blir “svettigt” i töjningen = luktar mögelost.)
  Trä “fastnar” på mig för att på något jäkla sätt läker hålet igen trots jag har haft töjningar i flera år. Glas är det bästa. Lätt. Dyrt, men bäst. Men ändå kör jag alltid samma. Hur stora töjningar har du? Jag har mina på 10 mm. Vill ha större men måste isf skära då mina snibbar är för små för att töjas mer. Föredrar tunnlar över pluggar, men de där 6:orna var snygga. Likaså nr 3.

  Åh, de här: https://www.etsy.com/se-en/listing/177348196/deer-bow-ear-plugs

   • Haha, ja hos en piercade då. De skär, syr och läker rätt fort om man sköter det bra och får det rätt gjort. Scalping eller vad det heter. Har blivit rostig på piercingtermer sedan jag lämnade piercingvärlden för något år sedan.

 2. Jag gör precis samma som både du och Jenny här i kommentarerna; har jämt samma smycken i öronen. Tror också det kan handla om bekvämlighet faktiskt. De jag har på mig jämt är ett par svarta hornpluggar med vita stjärnor på framsidan, men jag vänder på dem så de är helsvarta till vardags eftersom vita stjärnor känns lite för party annars (hej pensionär innan 30..)..

  Och angående stenpluggar: Har själv haft stenpluggar ganska regelbundet innan jag började ha horn och känner att det inte blir lika mycket äckelpäckel med dem i öronen som det blir med exempelvis akryl. De blir dock kalla av kallt väder, kanske inte riktigt lika kallt som ståltunnlar, men blir det närmare -30 så ser jag till att jag inte har sten eller stål i öronen om jag ska vara ute..

  • Hihihi oooh jag älskar att det känns för party att ha stjärnorna framåt! <3 Mm ja det är väl NATURLIGT material som accepteras av kroppen.. Jag har HÖRT att det skall vara samma sak med silikon.. Men bara från här och där och har aldrig provat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>