Nya skor och Kalle Anka-kostym

bild(51)

Jippie jippiieeee new shoes!:D De fantastiskt söta Swedish Hasbeens skorna med hjärtan är nu mina, wihooo!! Var ju halva priset på dem på Swedish Hasbeens sida men Jumperfabriken i Göteborg hade 60% på sina skor! Så jag ringde och frågade och luckily fanns det ett par av dessa i just min storlek så jag kunde vara svischa förbi på vägen till biblioteket igår och hämta upp dem! Finns alltid anledningar att köpa skor såklart hehe men nu behövde jag faktiskt dessutom ett par till Miss Pinup International, har ingen aning om vad jag skall ha på mig i övrigt.. Förslag? Röda träskor passar ju dock till allt så det känns mycket bra att ha en grund:) Kanske kan kombinera dem med min Miss Pinup Scandinavia banner bara? :P En form av pinuppig Kalle Anka-kostym. Hello förresten hahahaha min humor missuppfattas ofta, som jag tidigare sagt, men jobbigt nog har jag på senare tid också insett att alla inte fattar mina ordval, Kalle Anka-kostym är ett sådant exempel. För mig har det alltid varit självklart att det innebär att man har något plagg på överkroppen men är bar på underkroppen, men jag har nu förstått att en del faktiskt tror att jag menar som en maskeraddräkt, en sådan där maskotdräkt typ, som då ser ut som Kalle Anka. Med detta i åtanke kan jag se hur många av mina skämt angående Kalle Anka-kostym, som har fallit platt i dåtid.

Nu skall jag surpla vätska så det står härliga till igen, måste bli frisk nuuuuu!

6 thoughts on “Nya skor och Kalle Anka-kostym

  1. haha, jag har alltid skrattat at det utrycket, det ar ju hur kul som helst med kalle anka kostym sa som du menar det :D har borjat anvanda det sjalv och dessutom sprida runt det :D

  2. Tycker i och för sig att det hade varit döläckert med en kalle anka-maskeraddräkt i pinuptävlingen. Du om någon kan pull it off! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>