Miss Pinup International närmar sig!

Untitled-1

Iiiiip iiiip! Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag står på scen på London Tattoo Convention med ett gäng tjusiga damer och tävlar om titeln Miss Pinup International. Lite nervöst och mycket spännande kan jag sammanfatta det hela! Vi kommer få svara på några frågor och framföra vår special talent, jag skall dansa mitt Sin the Rella nummer och hoppas att de gillar det lika mycket som jag;) Vill ni hjälpa mig att vinna denna titel (pliiiiis do:D) så rösta på mig HÄR. <3 Tack tack tack och puss puss puss!

4 thoughts on “Miss Pinup International närmar sig!

    • Tack så mycket:) Den har jag fått av mitt jobb Martinshop, står Martinshop på ryggen, fick en i princip likadan fast Miss Pinup International och pinup.uk tryck nu när jag vann:) Man kan trycka upp dem någonstans, vet inte var bara… googla!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>