Min resväska!

Höll på att tacka upp resväskan lite smått såhär över en vecka efter hemkomsten från London och kom då på att jag ju inte visat min fina lilla resväska! Bara skrutit om hur fin den är^^ Och hur mycket roligare är det inte att ta bilder på sin väska än att packa upp den?? Så här är den iallafall, min gulligulligulli-resväska!

bild(76)bild(78)bild(77)

Söööööööt vaaaa:D?! Och bara 25 pund från Primark, fynd var ordet!

Okej nu skall jag försöka fokusera på att pacla upp igen …zzzzz…..

 

 

7 thoughts on “Min resväska!

  1. Bästa Candy!
    På lördag så ska jag på Stockholm burlesque festival, men jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig! Kan inte du komma med några stilsäkra tips! Hellre uppklätt än avklätt vet jag att du skrivit förut! Kram!

    • Kul! Hellre uppklätt än avklätt körde vi mkt på Tip men det är inget man behöver gå efter jämt tycker jag. Klädsam avkläddhet är kul det med! Satsa på MYCKET och STORT. Typ Stoooora fjädrar i håret, glittriga klackar, lååånga lösögonfransar och spektakulärt däremellan:) tänk på hår-naglar-skor, är det snyggt så funkar det mesta:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>