Hjälp mig välja korsett!

När jag vann Miss Pinup International i London så vann jag ju lite olika trevliga saker:D En var ett presentkort på £100 hos Basque Boutique, de har korsetter i många olika variationer och jag kunde inte hålla mig från att välja en redan på plats då de också var på London Tattoo Convention och hade med sig några korsetter dit. Valet föll på denna fagra skapelse:

min

Då jag har mer än hälften av presentkortet kvar (japp, billiga korsetter var det här:D) (vilket ju är gryyyyymt med tanke på hur snygga de är:)) skall jag nu välja en till! Så då uppstår ett lyxproblem… Vilken skall jag välja? Jag har fastnat för tre olika, alla med stålskenor såklart, två overbust och en underbust… De har alla olika egenskaper jag uppskattar.. Jag tar tacksamt emot er hjälp! Vilken tycker du att jag skall välja?

1

Jag har mycket seglargrejer men faktiskt ingen korsett:)

2

Sjukt snyggt att denna ser ut som en casual top men är en hardcore stålskenad korsett.

3

Denna är typ så söt att jag vill äta upp den. Den ser så snäll ut, och så är det snyggt med snörningen i sidorna också…

Ja… Vilken???!

18 thoughts on “Hjälp mig välja korsett!

  1. Håller med om att 1:an är du MEN röstar för nr 2. Den är ju så snygg. Har aldrig sett en korsett som ser ut som denna. Ja den tycker jag du ska välja :)

    • Jag är med dig´! Har inte heller sett en sådan innan:) Enda nackdelen är att den är svår att använda vid flera olika tillfällen liksom, inte så lättvarierad:)

    • Mm fast nu har jag ju känt på korsetterna och VET att de har bra kvalitet.. Är ingen dåligkorsett-tjej haha.. Så även om du tycker att de SER dåliga ut så är de inte det:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>