Alice – The hairguru!

Hello jag kom på en sak helt plötsligt… Jag får ju bevisa med de senast tagna bilderna på mig, även om de inte är de bästa och håret ser bättre ut just NU till exempel..

bild(94)bild(95)

Men det är snart FYRA MÅNADER sedan Alice satte i mina extensions:D Hur absurt är inte det? Under dessa fyra månader har jag BLEKT håret en gång och totalt har jag bara tappar TVÅ små slingor! Oh my fucking gawd, that is quite amaaaazing! Med tejphåret (alltså det låter så scab med tejphåret hahahah… men det var ju riktigt och från Rapunzel and all..) så var jag tvungen att ta ut allt hår var sjätte vecka typ (gjorde sjukt ont och var väldigt irriterande att försöka få bort alla limrester), bleka håret och sedan sätta in extensions igen. Då hade flera hårbitar lossnat från tejpen och håret innan dess, och stod upp som små raketer ur håret, många hade också lossnat. Nu har jag, som synes på bilderna ovan som är från jobbet, håret till och med UTSLÄPPT ofta, och inga jobbiga extensionskanter eller hår som är på vift. Har hört om andra som har sådana här små keratinbitar i håret som lossnar heeela tiden, men inte jag inte:) Hon är typ duktigast i världen ma little cupcake, så lyd mitt råd och gå till Alice nästa gång du vill sätta i extensions. Kolla in hennes sida HÄR för att ta kontakt och för att se massa vackert hon skapat. <3

6 thoughts on “Alice – The hairguru!

 1. Jag läste din blogg varje dag under en av de värsta perioderna i mitt liv. Jag vet att jag har skrivit det innan, men du har hjälpt mig så otroligt mycket.

  Det tog tid, men till slut tog jag tag i mitt liv och uppfyllde mina drömmar. Ditt budskap om att man inte ska nöja sig, utan att man ska göra vad som krävs för att leva ett lyckligt liv fanns med mig. Jag slutade tycka synd om mig själv och började använda den energin till annat. Sedan började helt plötsligt allt vända. :)

  Jag har också accepterat att man får lov att må dåligt ibland. Det viktigaste är att man reser sig igen, det är ingen katastrof om man inte alltid mår bra.

  Du har inspirerat mig så mycket, både med dina bloggtexter och dina framgångar.

  Tack! <3

  • Alltså du får hemskt gärna skriva det hur många gånger du vill, jag blir så glad och så stolt över både dig och mig <3
   Så tacksam över att jag har kunnat hjälpa till något litet uns på din resa och utveckling..
   Jag vet att det inte är så lätt alla gånger och när man faller kan det vara svårt att ha perspektiv på det och tänka att det faktiskt går över, att man inte har tappat allt och gått tillbaka till sitt gamla jag, man har bara snavat till live men kommer resa sig igen.

   Ooohhh alltså… TACK <3

   Puss och kramar

  • Ja när rätt person sätter i det iaf! Har hört om folk som tappar slinga på slinga på slinga… Men inte hos Alice inte :D

 2. Hola Don, le escribo para invitarlo a la inauguración de dos exposiciones de cartel que organizamos algunos amigos y yo, más información en mi blog, esperamos su asistencia. ¡Pase la voz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>