Men va fan…?

Untitled-1

 

Men va FAN?! HUR skall de räkna det då har de tänkt? Oooooh nu har det ändå gått för långt? Vi kan väl inte ha skatt på allt?! Vad blir nästa sak? Skatt för att gå på toaletten?

Hähähä nä nu måste jag sluta… Det jag ville ha sagt var att den här saken här ovan cirkulerade ju hej vilt på Facebook osv i slutet av förra året och jag vill typ bara slå mig på pannan, gömma huvudet i sanden, slå ner folk osv. För hur, HUR kunde någon ta det på allvar?? Jag menar, skulle det nu slå såpass slint i huvudet på en politiker att den skulle föreslå en sådan här skatt, TROR ni inte då att ett annat ord än KNULLA skulle läggas fram i samband med det hela? Hahahah jag orkar inte! Blev nyss påmind om känslan jag fick när det delades så mycket och jag inte kunde låta bli att gå in och läsa kommentarer efter att någon delat… HERREGUD det är ju synd och skam på torra land att folk verkligen gick på det här och delade det helt seriöst! HAHAHAHA! Orkar inte! Och folk i mitt Facebookfeed också, är alltså sociala medier kompis med rääääätt så retards.

Hahaha oooh nu blir jag helt nervös att man typ på Bloglovin och sådant bara skall se rubriken till detta inlägg, bilden, samt den översta texten och därmed tro att JAG skulle tro på det hahahahhaha…… Lätt värt dock! Jag är ju, after all, smartare än vad jag utger mig för att vara, som det står på Flashback ang moi, och allt som står på Flashback är sant – det vet väl alla:D

6 thoughts on “Men va fan…?

  1. Övertrött som jag är 03.34 så skrattade jag rätt hårt åt meningen “Jag är ju, after all, smartare än vad jag utger mig för att vara, som det står på Flashback ang moi, och allt som står på Flashback är sant – det vet väl alla:D”

    Haha. Allt som står på Flashback, facebook, instagram och ABSOLUT det som står på sajter som dessa är sant. That’s it. Jag ljuger aldrig.

  2. Hey ho! Såg en sak – du skulle behöva uppdatera dina länkar här på sidan då många inte fungerar eller har lagts ner. Jag letar efter sidan till din polare som gör snygga halsband? Like, med fjädrar/skallar med mera? Hej dålig på att hitta saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>