New tattoo!

10964007_1437546039869487_1699544024_n

Iiiiiiip kolla kolla! Min nya fantastiska lilla tatuering:D Den heter Kotton jr och dess kompis Kandi jr sitter på Alice’ finger och ser ungefär likadan ut. Visst är den söööööööt! Bättre bild kommer när den har läkt helt. Det är Erik Lundström som gjort dem såklaaart:) Gjorde rätt ont – som tatueringar brukar göra – men var rätt överkompligt ändå eftersom jag visste att det här KAN inte ta lång tid eftersom den är så liten. Blir liksom en vassare känsla när man tatuerar händer och fötter. Mer som ett hårt riv än den där brännande känslan det lätt blir på övriga kroppsdelar. Oh den är så söt så söt så sööööööt att jag typ avlider :D

 

5 thoughts on “New tattoo!

  1. Oh va gullig :) Bdw tycker du att tatueringar på fingrar hålls bra? Har en vän som tatuerade sina barns namn på sidan av fingrarna, men det nöttes bort efter ett tag :O Iofs så var väl tatueraren ifråga lite orutinerad.

    • Tack: MMmnja det är ju ett rätt slitsamt ställe och jag har nu lärt mig att man går rätt löst på fingrarna för att det inte skall flyta ut för mkt.. Så lär behöva fylla i den här igen, har fyllt i mitt doll på andra handen och skulle kanske ev behöva göra det igen.. Det är nte det mest hållbara stället..

  2. Åh, så söt! Så PYTTIGT! *blir lite passive aggressive* välgjord för att vara så liten också!
    Den passar ihop med allt smått. Typ såna där kokprogram på youtube där de gör minipannkakor, minifrukostar och sushi. Allt går att äta. Har du säkert redan sett, men det är bedårande sött och man vill ha sönder de små stekpannorna och kastrullerna som puttrar och tallrikarna och bara… ARGH! :D

  3. Wash your long term air filtration system or replace throw away varieties each and every 30 days. An electrostatic is the best option on the market today if you have the choice. Be sure to turn off your unit before you change the filter as it should never be run without a filter in place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>