Happy Plugs!

bild (65)

 

Celebrating my gayness med nya hörlurar:P Hähä nämen det här var ju hur bra som helst! Har varit utan hörlurar till mobilen alltför länge nu efter att mina som vanligt försvunnit men denna gång inte dykt upp. Spanade runt och tänkte att jag oh så spexy inte skulle ha vanliga vita, hittade de här regnbågsfärgade från Happy Plugs och idag när jag spatserade runt i Nordstaden en sväng så hittade dem för halva priset på Phone House. Ynka 125:- och såå fina och färgglada, tycker redan att musiken låter bättre:D

One thought on “Happy Plugs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>