Nordic Light Burlesque Festival – Inställt!

10544409_1394319760814819_7281304476610334644_n

Mennn så tråkigt.. I helgen skulle det ju vara Nordic Light Burlesque Festival, Norrlands första burlesquefestival. Jag, och många andra artister skulle åka dit och uppträda och jag såg verkligen fram emot det. Både att uppträda själv och att se de andra, till exempel LouLou D’vil som är sjukt grym. Men idag kom beskedet att festivalen har blivit inställd:/ Norrland var tydligen inte redo för en såpass stor dos burlesque. Ännu. Jättetråkigt och jag lider med arrangörerna som tvingades ta det drastiska beslutet. Inte kul att behöva ställa in en så stor grej…

Lite lider jag såklart med mig själv också som hade betalt 1600:- för flygbiljetter jag nu inte kommer använda och inte heller få mitt gage och dessutom hade tagit ledigt från jobbet och därmed blir av med en bra OB-helg. En stund tänkte jag tanken att jag kanske skulle åka ändå, kolla in Östersund lite liksom:) Men hoppar nog det ändå och är hemma och tar det någorlunda lugnt istället.

Typiskt tillfälle där min reaktion nu skiljer sig markant från den när jag var sjuk. Hade det varit då hade jag blivit hysterisk, varit superarg på arrangörerna, ring och mailat och skrikit, gjort detsamma till flygbolaget (även om det var jag som, som vanligt, inte köpte till avbokningsskydd), funderat över om det kanske var MITT fel att festivalen behövde ställas in, att folk inte köpte biljetter för att de inte ville se MIG (sjuuuuukt hur egocentrisk man kan vara som psykisk sjuk alltså – hur hela VÄRLDEN kan cirkulera runt ens axel och allt ont och allt gott kan bero på en själv). Nu är det klart att jag inte tycker det är kul, och jag tycker som sagt det är sjukt okul med pengarna eftersom jag inte är i vääärldens bästa ekonomiska situation. Men mest tycker jag synd om arrangörerna och att de får stå där och ha ställt in och säkert ha massa besvikna och arga artister och planerade besökare efter sig.

Jag hoppas de kan komma tillbaka nästa år och att Norrland DÅ är redo för en fest utan dess like!

One thought on “Nordic Light Burlesque Festival – Inställt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>