Have some fucking fun

Det här är vad jag vill göra:

9ed3fc125cdde9e590b6d56bf0bedc4d

Ha lite jävla roligt bara. Skall det vara så svårt? För tillfället är allt i mitt liv så himla seriöst. Vet inte hur det hände. Det är döden, det är seriositet, det är allvar, det är på riktigt. Kan inte allt bara få glittra och skimra lite? Jag föredrar att leva livet så.  Nu är det snarare som att allt tar tag i varandra och liksom trycker på mig, ger mig svårigheter att andas. Och då är det ändå vår. Och det bubblar och brusar i mig, men så kommer något nytt och bara poff – hej här kommer jag också och bidrar till detta allvarsamma läge du skall befinna dig i nu fröken Dollheart. Men jag vill inte vara där, för jag vill bara vara glad över allt det jag har att vara glad över. OOOHHHH jag hatar när allt skall vara så himla allvarligt! Det är inte min grej.

Håller på att planera när min boy-bff Jonas kan komma hit, mycket bra grej. Honom har jag alltid roligt och oseriöst med. Även om vi såklart kan vara seriösa också. Men han är inte heller för det här med att ta allt så himla allvarligt utan mer leva nu och ha kul.

Hello, jag vill injicera denna visdom i alla människor, FATTA DET HÄR NU BARA: Man VET inte vad som händer imorgon, eller ens om en minut, man kan få en hjärtattack, den du älskar men inte vågar visa det för kan få en hjärtattack. Man kan få cancer, man kan bli påkörd av en bil, man kan bli kär i någon annan, ett bråck kan brista i hjärnan, man kan bli med barn, man kan bli frälst, man kan bli våldtagen; MAN HAR INGEN ANING om vad som kan hända med en själv eller de i ens närhet, de som betyder saker för en. Så lev nu, carpe fucking diem. Lev inte i framtiden, visst man kan göra upp planer och se långsiktigt men skjut inte på livet. Gör det du vill göra nu; NU. För du vet inte om det finns en morgondag, eller om den du vill ha en morgondag med kommer vilja det imorgon. SÅ ta inte livet så himla seriöst. Det som sker det sker. Jag antar att denna visdom är lättare att ha för de som gått igenom hell, de flesta som delar den med mig har också gjort det. Men lita på en som har det då! Lär av mina misstag och lär av vad jag kommit fram till genom att ha gått igenom både dem och även enorma sorger och förluster. Jag skulle kunna vara bitter över vad som hänt tidigare i livet, vad som tagits från mig och vad jag utsatts för av andra människor, jag skulle kunna vara helt ärrad av det. Men det är jag inte. Jag kan vara arg, och även ledsen. Men viktigast är att jag har lärt mig att inte ta något för givet och att leva i NU. Gör det du också. Livet blir bättre då.

 

3 thoughts on “Have some fucking fun

  1. Tack! Precis vad jag behövde få “höra” :) Jag har varit lite vilsen på sistone. Mera glitter åt folket :)

  2. Jag kanner ocksa att allt ar sa seriost nu. det ar mycket trakiga grejer man gar och tanker pa nu, men som tur ar sa kommer en av mina basta vanner och halsar pa nu pa mandag och stannar I tva veckor, sa da kanske man kan ha lite kul och lagga de trakiga tankarna pa hyllan ett tag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>