Friday fun!

IMG_0806

Foto: David Rocha /  Timeless Beauty

Hola sweets!

Så var fredagen här igen. Även om jag nu inte är och never planerar att bli en mäniska som lever för helgen så är det ju trevligt med helg:P Skall ni hitta på något kul? Jag skall gå på Dock City Rollers fest på Rio Rio ikväll och imorgon skall jag nog ut med Mange, på söndag jobbar jag igen. Skall ta och jobba lite extra nu med innan jag knallar iväg till Systemet. Produkttexter behöver uppdtateras. Det är alltså det jag gör en större del av min arbetande tid för tillfället, skriver säljande texter om lösvaginor, öppna trosor och dildos. Man kan känna sig sjuk i huvudet för mindre när man håller på att mäta alla vinklar och vrår på en realistisk penetrerbar lösrumpa men oh så kul det är!:D Är väldigt glad att jag fått det ärofyllda och roliga uppdraget:)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>