Mamma <3

Idag vill jag skicka ett blomsterfält fyllt med gula blommor och a whole lot och nallebjörnar till överallt och ingenstans eller vart mamma nu befinner sig.

Yellow-flower-field-beautifulsteamworkshop_webupload_previewfile_383713685_preview

För idag är mammas fördelsedag. En dag jag är så oerhört tacksam över. Hade denna dag inte funnits hade världens bästa mamma inte funnits i mitt liv under så många år, eventuellt hade jag heller inte funnits.

Det är lite knepigt det där, att vara tacksam för den tiden man fick och inte fokusera på den tid man inte fick och så hemskt gärna vill ha. Men jag är glad och jag är tacksam för att jag fick ha den mamma jag hade (har) under den tiden jag hade och inte någon annan mamma som jag fortfarande skulle ha. För jag ville ha precis henne.

2 thoughts on “Mamma <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>