Frågestund!

11312668_10153845161804622_7152292427031068488_o

Foto: http://iamdominix.com/

 

Hello babylinos!

Har ni haft en bra helg? Min var mestadels bra får jag väl sträcka mig till. Igår var Alice och jag ute och hinkade champange och dansade natten lång och DET är ju lite av det bästa som finns <3

Vet ni vad vad vad? Jag känner mig lite drained just nu och har inget vettigt att skriva om så dra det ur mig please; vi kör en frågestund! Ask away vad du än må undra så skall jag göra mitt bästa för att svara så  sanningsenligt som möjligt:P

 

xoxo

 

12 thoughts on “Frågestund!

 1. Vilken underbar vårhelg det varit! Men var är sommaren…
  Jag har ett par frågor :)
  Har du några framtidsplaner klara, t.ex hur går det med LA? ;)
  Hur går det med boken?
  Har du några tips hur man som vuxen hittar nya och nära vänner? (Skitsvårt tycker jag, speciellt när man inte jobbar eller pluggar)
  Sedan undrar jag hur det gick med ryggavlastnings-bältet, funderar på att köpa en :)

 2. Vilken fin bild :)
  Jag undrar också detta med att hitta nya vänner när man är vuxen. De vänner jag har nu är snälla men jag har inget gemensamt med dem.. De är liksom minitanter, medan jag är mer vägra växa upp :P (jag är nyss fyllda 33, skyller väl på 30-års kris eller nåt:) ) Det de gillar bäst är att skvallra om andra, suck.. O jag är arbetssökande, annars hittar man väl ofta folk på jobbet/i skolan gissar jag.

 3. Hitta “nya” vänner jaaa….jag fattar inte heller hur att gå till väga :/
  Folk i min ålder (38 panner) har sina respektive, sina barn, sina vänner, sina jobb och sina aktiviteter. Det har inte jag.
  Gemene man verkar så upptagna. Busy busy lixom….

 4. Jag undrar vad du använder för foundation/puder osv, du har ju så fin hy. Sedan undrar jag också om det där med att skaffa kompisar när man är “vuxen”. Känns som att alla runt en är trista minitanter, som någon här över skrev!

 5. Du verkar ju ha koll på det här med sexhjälpmede, så jag passar på att fråga här. Jag har efter en krånglig förlossning väldigt svårt att bli våt när jag är sexuellt upphetsad. Har i stort sett ingen lubrikation alls, och det är riktigt jobbigt. Jag älskar sex och vill kunna ha det obehindrat, så detta problem ställer ju till det som du förstår. Har du koll på någon form av glidmedel som verkar långvarigt? Eller något annat tips? Tack för en bra blogg!

 6. Hej

  Jag har lite frågor :)

  Vad skulle du sagt idag till ditt 20åriga jag om du kunde?
  Har du nåt du är superduperbra på?
  Var är du om 5 och 10 år?
  Har du någon livsfilosofi?
  Säg fem bra saker du inte vill leva utan?
  Säg fem saker du klarar dig utan?
  Vilka bloggar läser du?

  / v

 7. Har du något tips på en riktigt bra, diskret, relativt tyst vibrator som funkar bra att använda – främst ihop med en partner?

  Skulle vara roligt med lite boktips från dig också :-)

 8. Vill du ha barn? varför/varför inte?
  Har du någon bra låt du lyssnat mycket på den senaste tiden?
  Vad är ditt favorit godis/snacks/bakverk/sånt i den stilen?
  Vad brukar du äta för vardagsmat?
  Om du fick möjligheten att resa iväg just nu, vart hade du åkt då?

  Tänkte passa på att rådfråga lite också! jag har fått reda på att min partner tittat på väldigt mycket porr tidigare i sitt liv. Hur mycket jag än vrider och vänder på det så kan jag inte bli bekväm med det faktum att min partner tittat på tusentals andra personer
  och onanerat till dom. Det gör mig illamående, och oavsett hur läget ser ut just nu och att det inte är något hen vill göra längre så stör det mig. Om du kände som jag, hur hade du försökt att resonera? jag har tänkt mycket på varför jag känner att det är ett så stort problem och kommit fram till att det dels beror på att jag är lite osäker på mig själv, men främst för att jag som person tycker att det är en skitkonstig sak att göra. Hur ska jag kunna släppa detta?

 9. Vilka tv serier följer du? Vilken är din absoluta favoritlåt genom tiderna? Vad skrämmer dig? Vad är det vidrigaste/ mest brutala du har sett på film eller i verkliga livet? Känner du någon press på att skaffa barn för att passa in i samhällets normer av hur en vuxen människa och “riktig” kvinna bör vara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>