Tack <3

11269095_930514443672532_6111648677775601069_n

Hej babyladies och dudes!

Även om jag nu har en stark känsla av att det mest är babyladies som läser min blogg:)

Tack för era frågor hittills till frågestunden! Tänker mig att jag besvarar dem på fredag om inte detta skulle bli en alltför hektisk dag eftersom jag har klubben and all då. I sådana fall besvarar jag dem live från scenen på On Stage. Hahah nä, i sådana fall blir det söndag som blir the big answering day:P

Alltså oh. Jag blir så himla glad för era kommentarer och ofta så rörd. Ni är så många som säger så fina saker som får mitt hjärta att smälta helt! Och nu menar jag inte komplimanger och grejer, det blir jag såklart också glad av men det som smälter mitt hjärta på riktigt är ni som skriver saker som går lite mer på djupet. Nu måste jag citera den senaste kommentaren som  fick mig helt humble och så himla tacksam för att jag kan göra något för någon annan någon liten gång.

“Du är en stor förebild för mig, du visar att det finns livsglädje istället dödsjakt.”

Hur fint är det inte att höra det? Det är så fint att jag inte kan beskriva det i ord. Jag är så vansinnigt glad att jag kan bidra med något. Att allt det jag gått igenom och tagit mig ur faktiskt kan bidra till att någon annan också mår lite bättre. Tack för att jag får kunna det ibland. <3

Och i sann candyland-anda har jag nu fått mig själv att må bättre än vad jag gjorde för ett litet tag sedan. Eller. Jag gjorde kanske inte så mycket själv. Min inre övertygelse kunde bubbla fram och ta över bara; den som säger att allt händer av en anledning och är det meningen att något skall ske så sker det, och sedan försätter mig i vad jag själv refererar till som psykopatlugn. Haha det är knäppt och jag förstår inte hur det går till men helt plötsligt när allt är mörkt eller ännu mörkare så kan det bara slå till och hjälpa till. Kanske är det min angel above som fixar det, jag vet inte. Och ibland slår det till vid någons död och ibland vid mindre allvarliga saker som inte heller är roliga, om än inte döden. Och jag är väldigt tacksam för det. Det hjälper mig mycket. Även om det är väldigt konstigt.

Okej nu blir det promenixdags innan det är dags att bling bling blinga scenkostym med massvis små swarowskikristaller!

 

One thought on “Tack <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>