Svar på frågestunden!

Hej babes!

Här kommer svaren på frågestunden:)

 

SmileySara says:

Vilken underbar vårhelg det varit! Men var är sommaren…
Jag har ett par frågor 
Har du några framtidsplaner klara, t.ex hur går det med LA? 
Hur går det med boken?
Har du några tips hur man som vuxen hittar nya och nära vänner? (Skitsvårt tycker jag, speciellt när man inte jobbar eller pluggar)
Sedan undrar jag hur det gick med ryggavlastnings-bältet, funderar på att köpa en 

 

Hmmm ja de är ju under konstant utveckling för att ibland bara levas i utan att tänka så mycket på saken. Vill ju flytta till LA och den planen kvarstår men det är ju lite knepigt det här med uppehållstillståndet… Jag jobbar på en lösning!

Hehe det går sådär just nu alltså, körde fast och har inte fokuserat eller haft tid på ett tag. Men that too shall come!

Ja det är ju lite knepigt det där… Jag vet faktiskt inte. De jag har fått på senare tid har jag fått av diverse lyckliga slumpar, jag tror på att folk ramlar in i ens liv när det är meningen att de skall komma in i ens liv… Häng runt och gör det du tycker är kul så dyker de upp:)

Hållningsvästren går det bra med! Känner mig rätt hardcore när jag går runt med det också, lite som att jag har ett hölster på mig^^ Har den på jobbet då och då eftersom jag jobbar mycket vid datorn. Såhär ser jag ut då haha.

IMG_2099

 

Ninna says:

Vilken fin bild 
Jag undrar också detta med att hitta nya vänner när man är vuxen. De vänner jag har nu är snälla men jag har inget gemensamt med dem.. De är liksom minitanter, medan jag är mer vägra växa upp  (jag är nyss fyllda 33, skyller väl på 30-års kris eller nåt:) ) Det de gillar bäst är att skvallra om andra, suck.. O jag är arbetssökande, annars hittar man väl ofta folk på jobbet/i skolan gissar jag.

 

Tack:) Usch jobbigt det där, jag är ju också rätt omogen av mig haha men umgås tack och lov inte med minitanter. Men som jag skrev här ovan, jag tror det är en sak som är svår att stressa och att man helt enkelt får förlita sig på att personer kommer in i ens liv när det är dags. Ett tips kan ju vara att gå ut med kompisar (om du har någon som inte är minitant:P) och kanske har de kompisar som kan bli dina kompisar också:)

 

Lisaaa says:

Hitta “nya” vänner jaaa….jag fattar inte heller hur att gå till väga :/

Folk i min ålder (38 panner) har sina respektive, sina barn, sina vänner, sina jobb och sina aktiviteter. Det har inte jag.
Gemene man verkar så upptagna. Busy busy lixom….

 

Get new! Leta i din bekantskapkrets bekanskapskrets:)

 

Susanne says:

Jag undrar vad du använder för foundation/puder osv, du har ju så fin hy. Sedan undrar jag också om det där med att skaffa kompisar när man är “vuxen”. Känns som att alla runt en är trista minitanter, som någon här över skrev!

Tack:) Jag har en som heter Repair Wear från Clinique men den är slut just nu så jag kör concealer och puder bara. Har en liten fast concealer på burk från MAC, en sådan där uppljusningspenna från typ Loreal eller något samt löst puder från Clinique. Alltså alla ni som skrivit och frågat om nya kompisar borde ju BLI kompisar:D Ni får connecta i kommentarsfältet och gå ut och ta en öl eller tio!

Repairwear-Laser-Focus-All-Smooth-Makeup-SPF-15-Lifestyle-2

Elin says:

Du verkar ju ha koll på det här med sexhjälpmede, så jag passar på att fråga här. Jag har efter en krånglig förlossning väldigt svårt att bli våt när jag är sexuellt upphetsad. Har i stort sett ingen lubrikation alls, och det är riktigt jobbigt. Jag älskar sex och vill kunna ha det obehindrat, så detta problem ställer ju till det som du förstår. Har du koll på någon form av glidmedel som verkar långvarigt? Eller något annat tips? Tack för en bra blogg!

 

Då tycker jag du skall satsa på ett silikonbaserat glidmedel, det fortsätter glida utan att absorberas av huden som ett vattenbaserat gör. Pjur är ett grymt märke och de har ett superbra glidmedel som du hittar HÄR. Tack och tack för att du läser den <3

pjur-Woman-10-ml-Super-Concentrated-Body-Glide-IPJLO00332-9-1-2014-1

Ida says:

Vad har du för favorit platser/ställen i Göteborg?

 

Oj, jag gillar att vara hemma hahah… Sedan gillar jag att hänga på Andra Långgatan på t ex Kings Head, On Stage och Kellys. Mest av allt gillar jag dock att hänga på biblioteken <3 I övrigt är alla ställen bra så länge sällskapet är bra:)

 

Viva says:

Hej

Jag har lite frågor 

Vad skulle du sagt idag till ditt 20åriga jag om du kunde?
Har du nåt du är superduperbra på?
Var är du om 5 och 10 år?
Har du någon livsfilosofi?
Säg fem bra saker du inte vill leva utan?
Säg fem saker du klarar dig utan?
Vilka bloggar läser du?

/ v

 

Hej!

 1. ”Hang in there girl, det blir bättre, jag LOVAR.”
 2. Att överleva och att göra bananpannkakor.
 3. I LA:) Om 5 år är jag 39 och har förhoppningsvis inte en 40-årskris och ligger med 15 åriga brudar och köper fräsiga bilar^^ Om 10 år jag 44 och ligger förhoppningsvis med 15 åriga brudar och köper fräsiga bilar. HAHAHA! Nej jag tror att jag kommer vara ungefär som nu, men lite visare, lite rynkigare, och med lite fler tatueringar.
 4. Allt händer av en anledning. Rätt räddande inställning att ha till allt:)
 5. Oj. Ma girls (räknar dem som en nu då^^), Trulsa, spana ut över horisonten över ett glittrande hav, kaffe på morgonen, sex.
 6. Missunnsamhet, sorg, bitterhet, elakhet och kött.
 7. Inga. Kissies ibland bara hehe. Går sällan på burlesqueshower när jag själv inte uppträder också. Vissa saker föredrar jag helt enkelt att GÖRA istället för att se andra göra :P

2489e4ed046646390d9e47942ac57883

Nenne says:

Har du något tips på en riktigt bra, diskret, relativt tyst vibrator som funkar bra att använda – främst ihop med en partner?

Skulle vara roligt med lite boktips från dig också 

Japp! Den här klitorisvibratorn från Je Joue är snygg, uppladdningsbar, har stora kraftiga vibrationer och är grym: je-joue-mimi-vibrator-3_664_664_90_sLÄNK.

Boktips säger jag som jag tidigare sagt: Allt av Katarina von Bredow! Sedan också Cirkeln-trilogin och allt av Maria Sveland. Liv Strömqvist är ju ett geni också som alla borde läsa allt av:)

 

Anna S says:

Har du börjat dejta nån? Vad är det för typ av tjejer du attraheras av? 

 

Yes lite här och lite där kan man väl säga:) Men är inte på jakt efter något förhållande. Hmm alltså min smak är ju helt extremrandom överlag men man skulle väl kunna definitera ner det till att det hetaste jag vet är feminina killtjejer typ:)

tumblr_njo3womJVC1rjnodoo7_500 Och lets never forget… 186437_1234616123730_full

K. says:

Vill du ha barn? varför/varför inte?

Har du någon bra låt du lyssnat mycket på den senaste tiden?
Vad är ditt favorit godis/snacks/bakverk/sånt i den stilen?
Vad brukar du äta för vardagsmat?
Om du fick möjligheten att resa iväg just nu, vart hade du åkt då?

Tänkte passa på att rådfråga lite också! jag har fått reda på att min partner tittat på väldigt mycket porr tidigare i sitt liv. Hur mycket jag än vrider och vänder på det så kan jag inte bli bekväm med det faktum att min partner tittat på tusentals andra personer
och onanerat till dom. Det gör mig illamående, och oavsett hur läget ser ut just nu och att det inte är något hen vill göra längre så stör det mig. Om du kände som jag, hur hade du försökt att resonera? jag har tänkt mycket på varför jag känner att det är ett så stort problem och kommit fram till att det dels beror på att jag är lite osäker på mig själv, men främst för att jag som person tycker att det är en skitkonstig sak att göra. Hur ska jag kunna släppa detta?

 

  1. Ja någon gång:) Varför är väl för att det verkar trevligt haha… Ha någon att pyssla om som är som en liten sig själv typ. Är extremt osäker på om jag skulle vilja bära och föda barn själv dock och det är inget jag känner  något behov av. Skulle föredra att min partner tog hand om den saken:)
  2. Alltså den här låten sitter rätt hårt^^

 1. Popcorn och slemmigt gelégodis.
 2. Jag fastnar ju helt på en rätt och äter bara den. Just nu äter jag väldigt mycket knäckebröd med ost och jalapeño. Annars mycket soppa också.
 3. LA!!!!

Aha, hmmm ja the past är ju the past och saker man gjort då är ju svåra att ändra på så din partner kan ju inte sluta ha kollat på porr. Gör den det inte nu så är det nog bara att jobba på att släppa det… Det har ju inte med dig att göra men det är hos dig problemet ligger hos nu eftersom det är du som mår dåligt över det. Gör personen i fråga det fortfarande och du tycker det är jobbigt så får ni ju prata om det men jag antar att din partner i sådana fall gör det själv och det är ju svårt att styra över vad någon annan gör och vill göra… Svårt att sätta krav och sådant där också… Jag tror du helt enkelt måste acceptera att det som skett det har skett och det går inte att göra något åt hur mycket du än vill. Pressa inte din partner att hela tiden förklara VARFÖR hen har gjort det och behöva stå till svars för det. Den har antagligen förstått att du inte gillar det och kommer bara känna sig pressad eftersom det inte går att göra något åt nu även om den säkert önskar det för att du inte skall vara upprörd över det.

 

 

i says:

Vilka tv serier följer du? Vilken är din absoluta favoritlåt genom tiderna? Vad skrämmer dig? Vad är det vidrigaste/ mest brutala du har sett på film eller i verkliga livet? Känner du någon press på att skaffa barn för att passa in i samhällets normer av hur en vuxen människa och “riktig” kvinna bör vara?

 

RuPaul’s Dragrace. Och så längtar jag ju ihjäl mig tills när Orange is the new black börjar igen den 12e juni!

Hmm hm hmmm det är nog hela Live Through This skivan med Hole:)

Sorg skrämmer mig, för det är så hjälplöst och hopplöst och allt gör så ont i det. Jag vill inte vara med om mer sorg.

Oj, brutala alltså… Jag får ju panik på den där filmen där några kommer till en by för att studera kannibaler eller vad de nu skall göra och bara skövlar dem, våldtar kvinnor, knäcker upp en sköldpadda och grejer. Usch! Vad hemsk den är. Mår illa bara jag tänker den..

Samhällets normer.. Vad är det? Haha nämen nej, det är aldrig något jag har brytt mig om tack och lov:)

E0E93DB6-ED2C-D2C8-1CAFD9ABC05A3C35

 

Mm det var det för denna gången, jag hoppas ni är nöjda med svaren:)
Puss

5 thoughts on “Svar på frågestunden!

 1. Tackar för svaren :)
  tänkte också på det där, när fler frågade om hur man skaffar nya vänner….Finns någon av er i Göteborg måhända? ;)

 2. Tack för svaren! Smiley Sara, tyvärr bor jag långt från Göteborg, annars hade jag inte tvekat att ses över en öl. Om jag nån gång åker till Gbg däremot så ska jag hojta till!

 3. Tack för svaren Candy :)

  Jag bor tyvärr jättelångt från Göteborg, annars hade det ju varit jättekul att gått ut o ses på en öl/cider :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>