The masturdater

2

Alltså det här ordet… Jag älskar älskar det:D Jag är en typisk masturdater som skamlöst njuter av mitt eget sällskap så mycket att jag ofta föredrar det över sällskapet av andra haha. Jag står fast vid att jag är den roligaste jag vet, det i kombo med att jag också är den mest lättroade jag vet gör mig till ett himla bra sällskap till mig själv. Nu ÄR jag kanske inte ens så himla himla rolig men eftersom jag är så lättroad funkar det finfint ändå:D Jag vet till exempel inte hur många gånger jag fått syn på mig själv på senare tid när jag druckit blåbärsjuice och är helt lila runt munnen, och skrattat ihjäl mig. Note to self! Mig själv är den enda jag bör dricka blåbärsjuice med. Note 2 to self! Lär dig att torka dig runt munnen när du druckit blåbärsjuice; it WILL stain. Note 3 to self! Lär dig inte att torka dig runt munnen efter att du druckit blåbärsjuice, det ser för roligt ut för att elimineras.

4 thoughts on “The masturdater

  1. Oh perfekt, jag visste inte att det ordet finns ens en gång :D Klart man ska “masturdatea”, det är ju helt awesome att va själv, då får man ha precis allt på egen fason utan att ta hänsyn till någon annan, som kanske vill något helt annat :P O det är ju underbart när man kan skratta åt sig själv :)

  2. Haha bästa ordet!
    Och bästa innebörden, önskar jag hade modet att dra ut själv på klubb och gå på bio själv osv… jag jobbar på att lära mig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>