The gayness

_MG_6239-web

 

Foto: TzR

Hade plåtning med Martin igår, skulle egentligen ha plåtat sååååå fina undies som jag skall plåta för ett grymt företag men de hann inte komma så vi fick köra annat istället:P

Som jag har skrivit tidigare har jag aldrig haft det där behovet av att komma ut tidigare i livet när jag varit inne på flatbanan (eller straightbanan för den delen) men efter att sedan rätt länge nu vara quite damn sure på att jag denna gång inte kommer lämna flateriet så är det väl lika bra att köra. Om inte annat för att alla tjejer skall veta om det haha.

Jag ser ju inte så jävla gay ut, antingen får jag byta stil eller köra the outcoming race, och att byta STIL känns inte riktigt som min stil:P Så jag köpte en dyketröja istället. Sedan har jag också min finfina flaska som jag fick av en tjej jag dejtade innan, dessa ting är de som får berätta om min sexualitet för de som finner intresse av den^^ Och Instagram och Facebook.

noone

 

 

10 thoughts on “The gayness

  1. Jag tycker att du är fantastisk! <3<3<3
    Min fördom om andra människors dumhet säger mig dock att du lär råka ut för väldigt många idiotiska snubbar som inte tror på att du föredrar tjejer då du ju inte testat just honom, samt en del flator som inte tror att du är flata på riktigt för du inte ser sådan ut…
    Ja, jag är en synisk och bitsk jävel! ;)

    • Haha jamen what to do? Bara att få det att funka ändå:) Eller tatuera in det vilket jag iofs gjorde för läääääängesen^^

  2. Gör en tatuering i svanken där det står GAY!!!! Eller bokstavshalsband där det står gay eller flata eller vad du tycker låter bäst :) Man kan ju vara homosexuell hur man än ser ut så på det sättet tycker jag inte man ska tänka (fast antar att du skojade).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>