Grymt bra sextips!

Whiskey-Dick-Personal-Lubricant

 

Oh nu tänkte jag att ni skulle få lite nytta av att jag jobbar där jag jobbar genom att ge er ett bra sextips:) That tips is GLIDMEDEL.

Många tänker att glidmedel bara är något man behöver om man är helt torr och att det därmed inte är något för dem. MEN så behöver det inte alls vara. Glidmedel är typ ett måste till sexleksaker eftersom de har en annan struktur än hud och de gör därmed umgänget med sexleksaker så mycket glidigare, smidigare och behagligare. Men bortsett från att användas tillsammans med sexleksaker kan man nästan se glidmedlet som en sexleksak i sig. Nu menar jag kanske inte främst till penetrativt sex, där gör ni exakt hur ni vill. Men vid handarbete (haha men oh vad obehagligt det där lät, handarbete! Nu måste jag alltid säga så för det.) så kan glidmedel ta allt till helt nya höjder, även om det nu är så att man blir superdupervåt och lubricerar för fullt. Med ett glidmedel blir det äääännu slipprigare och halare och skönare.

Och då menar jag inte att man helst bör använda glidmedlet här ovan hahah, dels att det heter Whiskey DICK och att det är smaksatt gör att jag skulle dra mig för det. Även om det är whiskeysmak:P Det bästa är nämligen att använda ett glidmedel som är doft och smakfritt, det ger ett mycket bättre glid (smaksatta blir lätt lite klibbiga och sockriga efter ett tag), det tar inte bort doften och smaken av kön (och den vill man ju helst ha kvar -här skulle jag ha satt en emoji med hjärtögon om sådana fanns på även ett vanligt tangentbord:P-, och dels tror jag inte det är så bra att hålla på att gnida in något med diverse sötningsmedel på känsliga slemhinnor.

Satsa på ett BRA glidmedel, inte typ Klick som ju är helt värdelöst och blir klibbigt.

Det finns silikonbaserade och vattenbaserade glidmedel, olja skall man undvika – även om mandelolja funkar (men INTE matolja eller någon annan form av olja). Använd heller inte vaselin, skulle ni gå över till oralt kan man faktiskt kvävas om man får vaselin i halsen. Skillnaden mellan silikonbaserade glidmedel och vattenbaserade glidmedel är att vattenbaserade absorberas av huden efter ett tag så man får fylla på oftare, ett silikonbaserat är drygare och fortsätter glida tills man tvättar bort det. Märken jag skulle rekommendera är Pjur och Sliquid. Från Pjur är dessa grymma:

Bild 2361

Oj nu tog jag någons bild här men tyckte det var praktiskt att båda var på samma bild:P Där är först ett vattenbaserat och sedan ett silikonbaserat. De är grymma, och helt fria från doft och smak.

Och här har vi lite Sliquid:

New_Sliquid_Beautyshot

 

Sliquid är ett väldigt rent glidmedel med få ämnen i sig, de är helt veganska (och därmed inte heller testade på djur) och fria från tillsatser. Finns både vatenbaserade och ett silikonbaserat. Sliquid har dessutom ett glidmedel som heter Sea som har tillsatta vårdande alger.

Alla dessa hittar ni på Mshop så kom in t oss på Andra Lång and I shall show you:) För mer tips från Mshops personal, kolla in HÄR :)

 

7 thoughts on “Grymt bra sextips!

  1. Vad tycker du om Jo? de ar val veganska och aven om de ar smaksatta sa ska dem tydligen passa alla sorters sex. an sa lange sa far Jo ett bra betyg fran det har paret! (och eftersom det ar sa varmt har, sa ar det ratt trevligt nar man inte smakar svett nere i de intima delarna ;D kon smak ar bra, men svett mindre bra!)

    • JO är bra! Men föredrar deras icke smaksatta just för att slippa sockrigheten (och smaken:P) De är nog veganska nu yes men har funnits så länge att de antagligen testades på djur från start! Hahahaha men usch smak skall ju inte dölja svett :’D så rekommenderar jag en dusch innan istället hahahahaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>