Something big is coming.

46232333646496215_vp1JsfnF_ctumblr_n9lg38xPcC1r9oafro1_500hqdefault

Ja eftersom jag inte vet vad så safear jag och är redo för vad som helst. Då och då i livet har jag bara slagits hårt av känslan av att något har hänt eller kommer hända som påverkar mig MYCKET. Jag hade den känslan innan jag träffade R till exempel, men det behöver såklart inte vara en sådär fin sak utan det kan vara vad som helst egentligen.

Igår vaknade jag med den känslan i hela mig. Det är lite som en bubblande glitter som tar över allt. Har ni också upplevt det? Så jag gör mig redo för vad som helst nu, men something big is coming.

Ikväll är det dessutom dags för Kotton Kandi Klub! Siter och fixar och donar med musiken inför ikväll nu, kommer bli awezum! Vi ses där hoppas jag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>