Halloween!

thehalloween

Oh hurra nu är det sååååå snart dags för Kotton Kandi goes Halloween! Förbered er på en skrämmande bra fest på On Stage på Andra Långgatan. Denna fest är ljuset i mörkret just nu ironiskt nog haha, mennnn det är ju ett sjukt bra betyg för en mörk fest! Och med andra ord; du vill inte missa den! Alltså tro mig, mina och Alice HORN är nog anledning att gå dit och på det kommer det vara heeeelt grymma shower, vi är så himla glada över att Elegy Ellem kommer ner från Stockholm för att bjuda på sina spektakulära shower! Ni som var på vår förra halloweenfest vet vad vi pratar om, och alla ni tusentals, mm kanske MILJONTALS som sett henne på andra ställen vet det likväl!

Fritt inträde är det som vanligt dessutom, och ingen dresscode har vi även om detta är ett ypperligt tillfälle att använda den där gamla slutty ebola-kostymen eller fila till vampyrtänderna.

Så jag hoppas vi ses där <3

5 thoughts on “Halloween!

 1. Menååååh, tänk om jag hade vetat om detta!! Istället åkte jag till Södertälje och hade väl visserligen jättekul där med, men ligger Södertälje lika nära mig som Göteborg gör? NEJ! Var det gratis inträde där? NEJ! Var det burlesqueshow där? NEJ!!!!!

  Kanske har jag lärt mig något till nästa år?
  Btw… slutty ebola? Wtf?? =oD

  • Tyyyyyypiskt!! Jamen nästa år vet du vart du skall då:)
   Hahahah jamen det var väl förra året som det cirkulerade någon bild på massa slutty och sexy random saker man kunde vara på halloween?:)

   • Hah, ja just ja. Fast det är ju först i år jag sett de bilderna… Typ, Slutty Witch, Slutty Nurse, Slutty Zombie, Slutty Carrot… Underbart. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>