Granen!

NU har jag äntligen fått tag i en gran:) Skulle ju köpt en i måndags men så började det REGNA och jag var redan irriterad av att vara blöt när jag tänkte på hur himla irriterad jag skulle bli av att bära runt på en blöt gran så extremt irriterad la jag ner den idén. Tack och lov umgås jag ju med en väldigt smart tjej som föreslog att vi skulle HUGGA ner en gran istället! Väldigt exotiskt och något jag aldrig gjort innan:) Så i onsdags gav vi oss i totalmörker, is på marken och snö i luften ut i skogen med en stor såg; japp, rätt livsfarlig kombo hehe. Hittade med ficklampor en söt gran som hon händigt fällde, sedan packeterade vi den i soppåsar och fraktade hem den till mig! Efter en viss lyckomaninsk påklädning av den ser den nu ut så här:

IMG_4069

 

Himla söt! Och har sällskap av ett par små glittergranar. Trulsa är helt superglad över att vi har ett träd här och sprang massa glädjevarv när den väl stod på plats. Och igår när jag gick upp….iiihhh!… så satt han och tittade på granen en liten bit ifrån den, SÅ himla söt!!!! Och tack och lov håller han inte på att klättra i den och försöker inte plocka ner saker från den, det var mer Kattssons grej. Oh, en gång när Kattssom var borta hos ett ex’ pappa som vi skulle fira jul hos så hittade jag henne gömd i GRANEN, typ i mitten av granen som en liten ekorre. Saknar henne så himla mycket! Lilla allra sötaste finaste Kattsson<3

Gjorde ett litet grankollage på några av dekorerna:

IMG_4073

Och till instagram gjorde jag tidigare i veckan detta juliga kollage med en Trulsa på bästa julhumöret och liten glittergran:

12317732_463419007196465_1508893461_n

Haha bara vägrar…

Så himla konstigt att det är jul redan nästa vecka! Har ju gått sjukt fort det här… Tack och lov innebär det här fortgåheten även att det bara är 11 dagar tills jag drar till LA:D

4 thoughts on “Granen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>