I did it my way..

12338983_1691115217790704_1738814346_n

 

Hola la la!

Nu skall jag kila iväg t  julmöte med LFF typ nu men tänkte flika in ett litet blogginlägg dessförinnan:)

Igår var jag iväg och uppträde på en privat fest! Det var hur kul som helst.. Uppträdde med två av mina favvisnummer och dessutom i favvisordning; först sötglada I ett hus vid skogens slut och sedan Kandis Way som är ett argt nummer till Sid Vicious. Haha always leave them wondering who you really are.. Tappade trosorna på scen också eftersom jag gått ner i vikt sedan jag hade på mig Kandis Way kostymen, sjukt kul haha… Men lyckades lösa det diskret och smidigt. Är så himla trött på alla som är arga på mig av diverse oklara och klara anledningar för tillfället så tillägnade kreativt varenda fuck you och arg min i Kandis Way numret till dem, bra sätt att få ut sig lite ilska. Mm bilden här ovan är tillägnad er också. Alltså: ‘er’=de som är arga på mig men ändå läser min blogg av någon konstig anledning. Aja, nu går jag och träffar LFF istället. Ha en fin kväll!

10 thoughts on “I did it my way..

  1. Du har så sjukt snygg stil och grymma scenoutfits från framträdande och fester. Kan du tänka dig att köra en bloppis den dag du behöver göra en garderobstömning? Hoppas hoppas! :)

    • Men oh tack:D Hehe jajamän det behöver jag ta tag i snart igen! Gjorde det faktiskt för ett tag sedan och det finns ju en heeel del kvar, vill du köpa något så skriv det här dock, har smart nog glömt lösenordet till att komma åt den där bloggen haha, men här hittar du den iaf: http://iwantcandyshop.blogg.se/

  2. Det är lite intressant hur lätt folk blir arga på en ibland, piece of cake :P Som om de vore så perfekta själva.. Knappast. Men stormar går över, förr eller senare. Ha en riktigt skön jul Candy, själv ska jag ha internetpaus över julhelgen :)

    • Jamen precis, folk borde tänka lite längre ibland och sätta sig in i situationer och fråga sig hur de själva hade gjort.
      Tack så hemskt mycket och ha det du också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>