Chrismas is coming!

santawormtumblr_nh5ur87nqA1qz6c02o1_1280

 

OMFG dan före dopparedan är här! Firar med två julbilder av Mark Ryden.

Samt med att strax gå till jobbet och sälja lite sista minuten julklappar. Alltså kan inte släppa hur söt hunden med ett horn är här ovan. SÅ söt! Julafton imorgon alltså.. Hur skall ni fira? Jag skall knyta en röd rosett runt hans hals och packa in Trulsan i hans käraste resebur och åka med lillebror+hans kattungdom till papa och papas fru som flyttat en bit bort. Kommer bli en bra jul:) Börjar återfinna ron och okejandet kring jul. Haft några så direkt fruktansvärda jular sedan mamma gick bort. Inte alla såklart, men för många för att känna mig helt lugn med det. Och mamma VAR så mycket jul för mig. Kan känna julkänslan ibland ändå men hon fattas liksom så himla mycket. Ja där har vi mig och julen i ett nötskal ja; börjar glatt men går snabbt över i mammasaknad. Men okej, jag tror ändå på en bra jul. VET ju att hon är med så gott hon kan och jag är verkligen tacksam för de som ännu finns.

4 thoughts on “Chrismas is coming!

  1. God jul! Har firas det inte idag (julafton) men jag firar julafton med att ga ut och ta nagra ol/drinkar med vanner och sen imorgon firas julen hos Roberts foraldrar. Det blir mat och presenter och julstrumpor :) Och jobbiga barn, som ett bonus. Om man kan kalla det det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>