Julafton!

Hello hey darlingpies!

Har ni haft en bra jul? Min var himla finfin! På julaftonsmorgonen packade lillebror, jag och våra katter in oss i hans bil och hade sedan en totalt lugn och riskfri bilresa till pappa och hans fru!

12331334_1516929068603875_375702565_n

 

Titta en så himla julig bild när lillebror skär julskinka:) Julskinka är för övrigt något jag inte ätit sedan jag var 7 år och slutade äta griskött, mm klassisk julskinka då iallafall. Åt inte nu heller alltså hehe.

IMG_4227

 

Men mycket och god julmat var det! Tack vare selfiestick lyckades jag ta en bild på oss alla! Förutom katterna då som var upptagna med annat.

IMG_4226

 

Lilla Bob ligger och sover i mitt knä, så himla söt, och så himla lik Trulsa när han var liten!

IMG_4229

 

Pyromanpatrik petade i elden mest hela tiden!

IMG_4225

 

Sedan spelade vi spel, drack lite drinkar och somnade. Dagen därpå åkte vi hem igen!

IMG_4228

 

Utöver dessa trevliga sysselsättningar har jag druckit öl och jobbat, inte i kombo dock. Nu äter jag chipsfrukost och skall snart kila iväg till jobbet igen. Sista juldagen innan jag på tisdag, ALLTSÅ I ÖVERMORGON, drar till Los Angeles! Wohoooo!!!

2 thoughts on “Julafton!

  1. Tack goa du/ni för att ni ville vara här å så fina kort speciellt det sista är underbart “är vi hemma snart?” ser han ut att undra ;)
    Ha det nu så himla bra i LA med kärleken och allt annat “bus” som jag gissar att ni gör ;) kramar från oss båda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>