Now I am going!

original

 

Oh phiew idag gör jag alla de där sakerna man skall göra innan resa men som jag glömmer av minst häften av hela tiden haha kommer säkert undra varför jag packat det jag packat och inte det jag behövde, varför jag inte har med mig passet (nej, det är faktiskt det enda jag är säker på kommer komma med) och tusen saker till. Vad brukar man ha med när man åker bort liksom? För lite eller för mycket kläder är ju en sak som är säker iallafall..

Snart kommer Alice hit så vi kan dricka lite glögg och hon kanske kan lämna ett passande omdöme angående min packning haha. Aja, det blir nog bra. Det mesta kan man ju faktiskt skaffa nytt om det skulle vara så att jag glömmer saker. Imorgon tidigt åker vi iallafall! Kommer bli så helt fantastiskt och underbart att komma till Los Angeles igen! Längtar ihjäl mig! Men ÄR det då Alice jag åker med? Ja det kan man ju fråga sig och det lär ni också få svar på snart eventuellt!

4 thoughts on “Now I am going!

  1. Om jag skulle gissa – utan att känna dig alltså – så tror jag ändå ICKE det är vackra Alice som är din tjej. Ni känns som riktigt bra vänner, iaf det man känner via bloggen. Jag tror mer på en mörkhårig kortklippt brud med tatueringar, lite Ruby Rose! Men jag kan ju ha helt fel?! Iiiiiih det här är såååå spännande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>