Courtney Love + Nasty Gal

Oh jag är så jetlaggad konstig nu assåååå…. Det här med att gå på två dygnsrytmer samtidigt! SÅ jag fokuserar på att berätta om en sak som både är fantastisk och dessutom förfärlig att jag missade! Nasty Gal är ju en klädbutik och den ligger då till exempel på Melrose Boulevard i Hollywood, som vi var ute och promenixade en hel del på. SÅ kom det till min vetskap, både från Courtney Loves Instagram och skyltfönstret där det blinkade Love, Courtney stort, att Nasty Gal och Courtney Love hade världens samarbete på g och att det hela skulle lanseras i butiken TVÅ DAGAR efter att vi åkt!!!! Så unfair! Men hade väl shoppat ihjäl mig så kanske lika bra.. Men ändå! Massa fint i kollektionen men älskar allra mest dessa så himla finfina klänningar:

61922.0.zoom61922.1.zoom61922.3.zoom62020.0.zoom62020.3.zoom

Vill ha! Typ måste ha! Se hela kollektionen HÄR.

4 thoughts on “Courtney Love + Nasty Gal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>